Loods 20

Geldrop Bouw gestart
Van € 340.000 tot € 349.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 21 (1 beschikbaar)
  • Wonen 81 tot 96 m²
  • Aantal kamers 2 tot 3
  • Perceel 64 tot 68 m²

Project Loods 20

BOUW GESTART, REAGEER SNEL VOOR DE LAATSTE WONINGEN!!

Loods 20 is een bijzonder project in Geldrop waarbij de voormalige gemeentewerf wordt getransformeerd naar 20 loftwoningen. Het betreft moderne woningen met een industriële uitstraling op slechts 500 meter afstand van het centrum. Het huidige markante pand met de karakteristieke halfronde kap wordt in ere hersteld en krijgt een nieuwe frisse uitstraling. Oude elementen blijven bewaard en in het zicht gehouden, dit past bij de industriële uitstraling van de woningen.

Het project omvat starterswoningen, levensloopbestendige woningen en een aantal bijzondere accentwoningen met oppervlaktes van circa 65m2 tot 108m2.

Geldrop biedt een breed scala aan winkels, horecagelegenheden en andere voorzieningen zoals scholen, zorg en een ziekenhuis. Ook kent Geldrop een bloeiend verenigingsleven en zijn er prachtige fiets- en wandelgebieden. Verder zijn er uitstekende openbaarvervoersmogelijkheden waaronder een eigen treinstation. De snelweg A67 richting Eindhoven/Venlo is met 5 minuten rijden zeer nabij. Maar ook het centrum van Eindhoven en Helmond zijn makkelijk bereikbaar.

Wonen in een van de loodsen van Loods 20 is wonen in een uniek industrieel gebouw, voorzien van alle gemakken van deze tijd. Zo worden de woningen energiezuinig, duurzaam en geheel gasloos en zijn ze daardoor klaar voor de toekomst. De transformatie van Loods 20 luidt het startsein in voor meer ontwikkelingen in het gebied. Dit betekent dat delen van de nog aanwezige industrie verdwijnen en er plaats gemaakt wordt voor wonen waarbij een groene inrichting van het gebied een prominente rol krijgt.

Loods 20 betreft een transformatieproject van industrie naar woningbouw. De prijzen zijn inclusief duurzaamheidspakket waaronder een warmtepomp.

Voor deze woningen geldt een zelfbewoningsplicht/verbod doorverkoop gedurende de eerste 3 jaar.

Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw juni 2023

Woningtypen

Van de 21 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Loods 20

Van € 340.000 tot € 349.000 v.o.n.