Tag West de Rietkamer

Genemuiden Bouw gestart
Van € 506.627 tot € 520.438 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 21 (1 beschikbaar)
 • Wonen 151 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 254 tot 257 m²

Project Tag West de Rietkamer

In deze fase zijn nog 2 woningen te koop, het betreft twee-onder-een-kap woningen die al in aanbouw zijn, oplevering staat gepland in juni 2024. De woningen zijn zeer compleet, inclusief een uitbouw en diverse opties.

De Rietkamer (bouw gestart)
In dit plan De Rietkamer ontwikkelt Heutink Groep 21 woningen in 2 verschillende types. Type A zijn de twee-onder-een-kapwoning en type B de hoek,- en tussenwoningen.

Tag West
Tag West wordt een aantrekkelijke ruim opgezette woonwijk met veel water en groen. Hierbij past een informele dorpse sfeer. Een dorps beeld ontstaat door afwisseling en variatie. In Tag West zijn verspreid vijf kamers gesitueerd. De vijf kamers geven samen met het appartementengebouw in het midden karakter aan Tag West. De nieuwe wijk zal straks bestaan uit een gevarieerde mix van vrijstaande woningen, twee­kappers, rijwoningen en appartementen. Tag West biedt mogelijkheden voor jong en oud, starter of doorstromer, gezin of alleenstaand. U zult zich snel thuis voelen in deze vriendelijk opgezette wijk. Klik op onderstaande button voor meer informatie over de omgeving.

Genemuiden
Genemuiden ligt prachtig aan de rivier Zwarte Water in de provincie Overijssel, niet ver van Zwolle, Kampen en Meppel en in de nabijheid van het Nationaal Park Weerribben-
Wieden. Genemuiden is inmiddels opgegaan in de gemeente Zwarte Waterland en ligt in zijn geheel binnen het Nationaal Landschap IJsseldelta.

NOG 2 BESCHIKBAAR
Type A: Twee-onder-een-kapwoning
In de ruime living kunt u heerlijk ontspannen en de tuingerichte keuken en eethoek geven een gevoel van eenheid met het buitenleven. De grote tuinoppervlakte geeft genoeg mogelijkheden voor een zonneterras én schaduwplekken. De woningen hebben alle acht het gemak van een bijkeuken en een berging met eigen parkeergelegenheid. De badkamer en drie slaapkamers, waaronder de zeer ruime hoofdslaapkamer, bevinden zich op de eerste verdieping. De hoofdslaapkamer is voorzien van een inloopkast. De ruime zolder op de tweede verdieping is te bereiken met een vaste trap en is in te delen en te gebruiken naar wens. De woningen worden gasloos gebouwd en zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, een luchtwaterwarmtepomp en zonnepanelen. De details in de gevel en het gebruik van verschillende kleuren gevelsteen geven iets unieks aan elke woning.

VERKOCHT
Type B: Hoekwoning
De hoekwoning biedt een ruime living waar u heerlijk kunt ontspannen en de tuingerichte keuken en eethoek geven een gevoel van eenheid met het buitenleven. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De hoofdslaapkamer is voorzien van een inloopkast. Een etage hoger bereikt u met de vaste trap de zolderruimte. De woning is voorzien van een berging met eigen parkeergelegenheid en een bijkeuken met een doorloop naar de ruime tuin, op bouwnummer B9 na. Bouwnummer B9 is voorzien van een vrijstaande houten berging in de tuin. De woning is voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, een luchtwaterwarmtepomp én natuurlijk zonnepanelen. De woningen voldoen ruim aan de gestelde BENG- eisen.
Bouwnummer B1, B4, B5, B10 en B13 zijn voorzien van een bijkeuken en berging met eigen parkeergelegenheid. Bouwnummer B9 is voorzien van een vrijstaande houten berging in de tuin.

VERKOCHT
Type B: Tussenwoning
De tussenwoningen hebben een fijne living en een open keuken waar u gezellig kunt koken voor vrienden en familie. De keuken is voorzien van een doorloop naar de ruime tuin met vrijstaande houten berging. De tuinen zijn gelegen op het zuidwesten waardoor in de tuin volop van de zon te genieten valt. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Vanaf de eerste verdieping bereikt u met de vaste trap de zolderruimte. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, een luchtwaterwarmtepomp én natuurlijk zonnepanelen. De woningen voldoen ruim aan de gestelde BENG- eisen.
Bouwnummer B2, B3, B6, B7, B8, B11 en B12 zijn voorzien van een vrijstaande houten berging in de tuin. De positie van de berging op de plattegrond van bouwnummer B2, B3, B11 en B12 verschilt t.o.v. de positie op de bestektekening. De bestektekening is hierin leidend.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop mei 2022
Start bouw februari 2023

Woningtypen

Van de 21 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Type A (2/1kap woning)

  2-onder-1-kapwoning Van € 506.627 tot € 520.438 v.o.n.
  • wonen 151 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Type A (Bouwnr. 6) 151 m² wonen 5 kamers € 520.438 v.o.n.
  Type A (Bouwnr. 5) Verkocht onder voorbehoud 151 m² wonen 5 kamers € 506.627 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Tag West de Rietkamer

Van € 506.627 tot € 520.438 v.o.n.