Tweekappers Kamperzeedijk

Genemuiden Verkoop gestart
Van € 580.000 tot € 590.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 6 (4 beschikbaar)
  • Wonen 152 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 260 tot 445 m²
Blikvanger Vrij wonen aan het water in een royale, goed ingedeelde woning

Project Tweekappers Kamperzeedijk

Wonen aan de Kolk uitkijkend over groen, wie wil dat nou niet?

In Kamperzeedijk is ruimte voor 6 ruime tweekappers Oosterbroek aan de kolk. Zoals te zien is op de foto's zijn een aantal woningen reeds verkocht en bebouwd. Er is hierbij gekozen voor verschillende typen woningen, verschillende steenkleuren en verschillende uitbouwen. Ook is goed te zien dat zelfs naast en brede zij-uitbouw nog loopruimte is naast de woning. Ook is te zien hoe het uitzicht is over het water en over het groen achter de kolk. Er is dus heel veel maatwerk mogelijk op deze mooie locatie! (navigeer naar Kamperzeedijk 101 te Genemuiden)

De woningen liggen op mooie kavels met een westtuin aan het water. Een deel van de kavels bestaan uit een gronddeel en een waterdeel. Door de praktische indeling is er beneden een ruim zitgedeelte aan de voorzijde en een tuingerichte keuken. De geïsoleerde bijkeuken en berging zijn binnendoor bereikbaar. In de optiesfeer kan de woning aan de achterzijde vergroot worden. Boven zijn er drie ruime slaapkamers, een badkamer met mogelijkheid voor een bad en een separaat toilet. De zolder is naar eigen wens indeelbaar.

Er is ontzettend veel mogelijk. We nodigen je dan ook uit om de locatie eens te bezoeken. NB. de bouwplaats mag niet betreden worden. Enthousiast geworden? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van dit unieke plan.

Op de website van de makelaars kun je de projectdocumentatie (verkoopprocedure, tekeningen, technische omschrijving en situatietekening) downloaden.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2022

Woningtypen

Van de 6 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing