De Giese Zegel

Giesbeek
Van € 325.000 tot € 525.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 13 (geen beschikbaar)
  • Wonen 122 tot 162 m²
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 139 tot 303 m²

Project De Giese Zegel

WIL JIJ WONEN OP EEN UNIEKE LOCATIE AAN DE DIJK EN GENIETEN VAN DE GIESEPLAS? DÁT IS DE GIESE ZEGEL BIJ UITSTEK!

NU IN VERKOOP! VIA JE JE PERSOONLIJKE ACCOUNTOMGEVING, OP DE PROJECTWEBSITE, SCHRIJF JE JE IN EN GEEF JE JE FAVORIETE BOUWNUMMER(S) DOOR!

DE INSCHRIJFTERMIJN SLUIT OP ZONDAG 24 OKTOBER OM 23.59 UUR. DIT IS DE DEADLINE VOOR HET DIGITAAL INVULLEN VAN HET INSCRHIJFFORMULIER.

DE WONINGEN
Het nieuwbouwproject De Giese Zegel bestaat uit verschillende woningtypes, zoals twee-onder-een-kapwoningen, hoekwoningen en tussenwoningen. In totaal komen er 13 prachtige woningen in verschillende prijsklassen. De woningimpressies geven de samenhang in architectuurstijl goed weer. De kappen met grote overstekken en witte dakrandafwerking zorgen voor een aansprekende jaren ’30 uitstraling. Vanaf de eerste verdieping kijk je aan de voorzijde prachtig uit over de dijk richting recreatiegebied Rhederlaag. Zie jij jezelf al iedere ochtend wakker worden met dit geweldige uitzicht? Aan de achterzijde ligt een autoluw en groen hofje, dus wonen in De Giese Zegel betekent echt heerlijk genieten van de rust en de natuur om je heen.

SITUERING
De voorzijde van de woningen is gesitueerd aan de dijk (de Havenweg) en de ontsluiting is aan de achterzijde van de woningen op de Meentsestraat, die naar het gezellige dorpshart van Giesbeek loopt. Je woont tussen de echte Giese mensen, maar ook bewoners die van buitenaf komen voelen zich meteen thuis in Giesbeek. De voordelen van het dorp, met de stad op steenworp afstand.

LIGGING
Giesbeek wordt omringd door prachtige natuur met tegelijkertijd het bruisende stadscentrum van Arnhem op steenworp afstand en de mooie Hanzestad Doesburg. Daarnaast grenst recreatiegebied Rhederlaag aan Giesbeek, waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en zomerdag aan het water kan liggen. Recreatiegebied Rhederlaag is een uitgestrekt gebied ten oosten van Arnhem. Je vindt in dit gratis toegankelijke gebied maar liefst 350 hectare wateroppervlakte. Er zijn veel soorten watersport mogelijk, je kunt genieten op het zandstrand en er zijn diverse horecagelegenheden voor een hapje of drankje. Als je woont in de Giese Zegel hoef je je in ieder geval geen moment te vervelen!

Giesbeek zelf biedt daarnaast een aantal voorzieningen, zoals winkels, supermarkt, cafetaria, restaurants en nog veel meer. Giesbeek behoort sinds 2005 tot gemeente Zevenaar, voor die tijd hoorde het dorp bij gemeente Angerlo. Deze gemeente is gefuseerd met gemeente Zevenaar. Met de auto ben je binnen 20 minuten al in het centrum van Arnhem, of je fietst erheen door de prachtige omgeving binnen 45 minuten. Wonen in een oase van rust, maar tegelijkertijd dicht bij de stad: het beste van beide werelden!

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 13 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaars

LIV Wooncoach B.V.

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 085 - 0707700

Gaba Makelaardij Zevenaar

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 026-4435555
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing