Veenakkers

Gieterveen
Van € 160.000 tot € 167.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 4 (2 beschikbaar)
 • Aantal kamers 1
 • Perceel 1.000 m²

Project Veenakkers

Wilt u uw eigen droomhuis realiseren op een ruime kavel, met vrij uitzicht op landerijen? Dan is dit een uitgelezen kans!

Aan de rand van Gieterveen, op het terrein van de voormalige camping 't Gietertje, worden door Brands Bouwontwikkeling BV 4 royale BOUWKAVELS bestemd voor VRIJSTAANDE WONINGEN te koop aangeboden.

Deze riante kavels variëren in grootte van 1.030 m² tot 1.047 m².

De volgende bouwvoorschriften zijn van toepassing (conform het geldende bestemmingsplan. Het volledige bestemmingsplan met hierin de volledige bouwvoorschriften, o.a. ook met betrekking tot eventuele bijgebouwen, is op te vragen bij de makelaar):

1. als hoofdgebouw mogen uitsluitend woonhuizen worden gebouwd;
2. de hoofdgebouwen dienen binnen een bouwvlak te worden gebouwd;
3. de voorgevel van een hoofdgebouw wordt in de gevellijn gebouwd;
4. per bouwvlak mag maximaal één hoofdgebouw worden gebouwd;
5. de hoofdgebouwen worden vrijstaand gebouwd;
6. de afstand van een hoofdgebouw tot de zijdelingse perceelgrens zal ten minste 3 m bedragen, tenzij de bestaande afstand kleiner is, in welk geval de bestaande afstand als minimale afstand geldt;
7. de goothoogte van een hoofdgebouw zal ten hoogste 4 m bedragen, dan wel niet meer dan de bestaande goothoogte van een gebouw indien deze meer bedraagt;
8. de bouwhoogte van een hoofdgebouw zal ten hoogste 9 m bedragen, dan wel niet meer dan de bestaande bouwhoogte van een gebouw indien deze meer bedraagt;
9. de dakhelling van een hoofdgebouw zal ten minste 30° bedragen;
10. de dakhelling van een hoofdgebouw zal ten hoogste 60° bedragen;
11. de breedte van een woning zal maximaal 14 meter bedragen.

Mocht u interesse hebben, verzoeken wij u het inschrijfformulier (zie brochure) in te vullen en te retourneren aan ons kantoor.

Gieterveen is een gezellig dorp met een rijk verenigingsleven. In het dorp vindt u onder andere een basisschool, horeca en sportfaciliteiten. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het dorp Gieten, wat op circa 5 kilometer afstand gelegen is.

De omgeving van Gieterveen is veelzijdig, met zowel landerijen als bossen. U kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden. Het dorp is gelegen in het Hunzedal, hier is de oorspronkelijke meandering van de rivier De Hunze weer in ere hersteld, waardoor diverse plant- en diersoorten weer zijn teruggekeerd. Met een kano of ander bootje kunt u het gehele gebied doorkruisen en zelfs helemaal doorvaren naar het Zuidlaardermeer!

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 4 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

 • Kavels voor vrijstaande woningen

  Bouwgrond Van € 160.000 tot € 167.500 v.o.n.
  • aantal kamers 1 kamer
  2 huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Verkoopmakelaar

Namaco Aa & Hunze

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0592-261700
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Veenakkers

Van € 160.000 tot € 167.500 v.o.n.