Wendelweide (in voorbereiding)

Gilze Verkoop gestart
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 15 (geen beschikbaar)

Project Wendelweide (in voorbereiding)

In het gebied gelegen tussen de straten Wendel, Veldstraat en Molenstraat realiseert Maas-Jacobs uit Zundert vijftien woningen. De stijlvolle woningen, een ontwerp van Quadrant architectuur, worden gekenmerkt door fraaie details en hoogwaardige materialen en zijn een verrijking voor het woningaanbod in Gilze. Maas-Jacobs is enthousiast om na de projecten ‘Den Door’ en ‘Hof van Gilze’ wederom een mooi project in deze groene woonomgeving toe te mogen voegen.

3 VRIJSTAANDE EN 12 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN IN GILZE
Het project omvat vrijstaande woningen en twee typen tweekappers. De drie vrijstaande woningen zijn gelegen op percelen van ca. 470 tot 560m² met tuin op het zonnige zuiden en worden gekenmerkt door fraaie details in combinatie met mooie materialen. De twee-onder-één-kapwoningen worden uitgevoerd in verschillende uitvoeringsvormen waardoor een gedifferentieerd straatbeeld en aanbod ontstaat. De percelen van de twee-onder-een-kapwoningen zijn ca. 240m². Vanzelfsprekend zijn de woningen voorzien van de modernste installaties op het gebied van energiezuinigheid.

21 OKTOBER OFFICIËLE START VERKOOP
Op donderdag 21 oktober gaat de verkoop van Wendelweide Gilze officieel van start. We ontvangen je dan graag bij lunchroom/restaurant ‘Samen’, gelegen aan de Heuvel 1 in Gilze. Tijdens de start verkoop kun je de verkoopbrochure in ontvangst nemen en worden de definitieve verkoopprijzen bekend gemaakt. Daarnaast staan de makelaars klaar om je eerste vragen te beantwoorden. Om drukte te vermijden willen we je vragen om je aan te melden voor één van de tijdsloten tussen 17.00 uur en 20.00 uur.

Vanaf 14 oktober 17.00 uur is het mogelijk je aan te melden voor één van de vier tijdsloten. Meld je op tijd aan, in verband met het aantal beschikbare plaatsen per tijdslot. Aangezien het een horecagelegenheid betreft moeten we iedere bezoeker bij binnenkomst vragen om een geldig vaccinatiebewijs of bewijs van een negatieve testuitslag niet ouder dan 24 uur conform de landelijke richtlijnen te tonen. We verzoeken je deze dus mee te nemen en te tonen bij binnenkomst.

Wil je wel een verkoopbrochure maar ben je 21 oktober niet in de gelegenheid om de brochure op te halen of heb je geen QR toegangscode? Geen probleem! Vanaf 22 oktober is de brochure ook op te halen bij KIN Makelaars aan de Hoofdstraat 27 te Rijen. Daarnaast zijn de verkoopbrochure en de definitieve verkoopprijzen vanaf 22 oktober 12.00 uur digitaal beschikbaar op deze website.

Heb je vragen? Informeer bij KIN Makelaars!

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2021

Woningtypen

In dit project worden 15 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaar

KIN Makelaars Gilze & Rijen

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0161-244 844
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Wendelweide (in voorbereiding)

Prijs op aanvraag