Goese Diep

Goes Bouw gestart
Van € 210.000 tot € 725.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 93 (16 beschikbaar)
  • Wonen 65 tot 175 m²
  • Aantal kamers 3 tot 6
  • Perceel 20 tot 288 m²

Project Goese Diep

In Goes wordt gewerkt aan een unieke nieuwbouwwijk: Goese Diep. Hier heeft het water de hoofdrol. Dit wordt een unieke plek om te wonen, waar je dichtbij of zelfs aan het water woont. Er komt een grote variatie aan woningen. Zo komen er rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, appartementen en Kadewoningen aan het water.

Stad & Zeeland NVM Makelaars biedt u een divers aanbod in dit unieke project:
- 20 twee-onder-één-kapwoningen
- 23 kadewoningen
- 11 appartementen

Twee-onder-één-kapwoningen - nog 3 beschikbaar!
20 twee-onder-een-kapwoningen voorzien van royale tuinen met een goede zonligging op het zuiden. Minder onderhoud, duurzame materialen, gasloos, vloerverwarming, en laag energieverbruik. De woningen hebben een woonoppervlakte van 170 - 182 m2 en bieden u dus erg veel ruimte!

Kadewoningen - bouw gestart!
Ruim, licht en een privé steiger, zodat bewoners zo het water op kunnen. De kadewoningen geven 'Goese Diep' een heel eigen karakter. Ze zijn er straks in diverse varianten, zodat ook hier geldt, voor elk wat wils. De kadewoningen zullen zich kenmerken door een hoog afwerkingsniveau en indeling die flexibiliteit in buitengewoon wonen mogelijk maakt. Geschikt voor zowel permanente als recreatieve bewoning!

Appartementen Ketelhaven - start verkoop januari 2021!
11 luxe appartementen met een woonoppervlakte van circa 96 tot 116 m². Qua architectuur gaan deze appartementen lijken op die van Ketelkade, maar zijn ze een stuk ruimer en luxer uitgevoerd. Met grote balkons op het zuiden met prachtig uitzicht over het water. Deze appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers.

Appartementen Ketelkade - verkocht!
37 appartementen in 'Goese Diep' bieden een ruime variatie aan woningtypen, van klein tot groot, met of zonder balkon, in de toren of in de laagbouw. Voor iedere woonwens en ieder budget is er wel een appartement te vinden. De appartementen bieden veel licht en ruimte, een evenwichtige verdeling tussen hoog- en laagbouw, en vanaf je balkon een adembenemend uitzicht geven.

Rij- en hoekwoningen - verkocht!
12 eigentijdse rij- en hoekwoningen met stijlvolle, typerende gevels. Ze brengen de sfeer van de stad, maar de bewoners zijn – wanneer ze dat willen – zo in het groen of op het water. De woningen zijn er in diverse variaties, maar worden allemaal gekenmerkt door het hoge afwerkingsniveau en huisautomatisering ('SlimWonen'), de ruimte en het licht.

GOESE DIEP
Wilt u wonen in de stad èn genieten van de vrijheid die de natuur en het platteland bieden? Dan is de nieuwe wijk 'Goese Diep' uw kans om wonen, werken en vrije tijd op een unieke manier samen te brengen. In het meest dynamische deel van Goes wordt de knusse wijk ‘Goese Diep’ gerealiseerd. Hier wordt sfeervol wonen gecombineerd met een actief leven.

WONEN AAN HET WATER
De ligging aan het water maakt het de ideale thuishaven voor watersporters en voor iedereen die maar niet genoeg krijgt van de Zeeuwse kust. In de wijk 'Goese Diep' woont u op een unieke locatie, omgeven door natuur, water en de dynamiek van de stad.

De wijk Goese Diep grenst aan het naastgelegen gelegen Goese Meer en het Havenkanaal met ontsluiting naar diverse prachtige Zeeuwse watergebieden.
Achteruitzicht op het kanaal. Boten voorbij zien varen en de zon op zien komen en weer onder zien gaan in het prachtige polder landschap. Spreekt deze gedachte u ook aan?
Dynamische omgeving
Naast 'Goese Diep' ligt de 'Hollandsche Hoeve', een recreatiegebied voor wandelaars en waar kinderen ravotten in de speeltuin en op de kinderboerderij. Het moderne sportcomplex Omnium ligt op loopafstand en sportpark Het Schenge aan de overzijde van het water.

'Goese Diep' ligt aan het kanaal van Goes. Via de sluizen van Goese Sas vaart u direct één van de mooiste watersportgebieden van Nederland op: Nationaal Park Oosterschelde. In nog geen half uur fietsen zit u op één van de strandjes bij de Oosterschelde.

Voor leuke winkels, restaurants om culinair te genieten en terrasjes is het historische centrum van Goes de ideale plek. Alles is binnen circa 7 minuten te bereiken.

EEN NIEUWBOUWWIJK MET KARAKTER
De omgeving en de historie bepalen het karakter van de nieuwste wijk van Goes. Al eeuwen is het kanaal de toegangsweg naar Goes via het water. De omgeving van 'Goese Diep' staat dan ook bol van de maritieme activiteiten en ambachtelijke vormen van industrie. Naast deze nijverheid is er ruimte voor ruige natuur zoals bos, begroeide dijken met basaltblokken en akkers vol gewassen en veldbloemen. Zo vormen het buitenleven en de industriële uitstraling het karakter van 'Goese Diep'.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek met één van onze makelaars bij ons op kantoor of bij u thuis? Wij komen graag met u in contact!

Informeer bij Stad & Zeeland NVM Makelaars naar de mogelijkheden via 0113 - 21 11 47.

Tijdens onze verkoopgesprekken houden wij rekening met de huidige corona maatregelen.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop september 2016
Start bouw juni 2020
Verwachte oplevering februari 2021

Woningtypen

Van de 93 huizen in dit project zijn er nog 16 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Stad & Zeeland NVM Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 8:00
Bel 0113 211147
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Goese Diep

Van € 210.000 tot € 725.000 v.o.n.