Goese Diep

Goes Verkoop gestart
Van € 385.000 tot € 579.910 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 108 (2 beschikbaar)
  • Wonen 96 tot 142 m²
  • Aantal kamers 3 tot 6
  • Perceel 146 tot 169 m²

Project Goese Diep

In het meest dynamische deel van Goes wordt de knusse wijk ‘Goese Diep’ gerealiseerd. Hier wordt sfeervol wonen gecombineerd met een actief leven. Dit wordt een unieke plek om te wonen, waar je dichtbij of zelfs aan het water woont.

Stad & Zeeland NVM Makelaars en Heijmans Vastgoed biedt u de 3e, en laatste, Fase van de Kadewoningen in het Goese Diep.

3e fase Kadewoningen - Bouw gestart. Nog slechts twee woningen beschikbaar!
Inmiddels is de bouw van de Kadewoningen in volle gang! De oplevering van de Kadewoningen gaat naar verwachting in het 3e kwartaal van 2023 plaatsvinden! Nu kopen is volgende zomer wonen!

Nu de woningen binnen de 1e en 2e Fase Kadewoningen succesvol verkocht zijn, wordt is de verkoop gestart van de 3e en laatste Fase. En zeg nu zelf, wie droomt nu niet van een woning aan het water met ruimte voor een boot tot wel 9 meter? Dit worden 21 kadewoningen variërend in 4 types. U heeft de keuze uit twee basistypes van 6,40 en 7,40 breed. Deze types verschillen onderling ook door de extra woonlaag met ruimte voor een royaal dakterras. Ruim, licht en een privé steiger, zodat bewoners zo het water op kunnen. Het wonen en recreëren tegelijk geeft een uniek gevoel.

Er zijn nog slechts twee woningen beschikbaar! Informeer vrijblijvend!

Appartementen Ketelhaven - Uitverkocht!
11 luxe appartementen met een woonoppervlakte van circa 96 tot 116 m². Qua architectuur gaan deze appartementen lijken op die van Ketelkade, maar zijn ze een stuk ruimer en luxer uitgevoerd. Met grote balkons op het zuiden met prachtig uitzicht over het water. Deze appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers.

2e fase Kadewoningen - Uitverkocht!
Ruim, licht en een privé steiger, zodat bewoners zo het water op kunnen. De kadewoningen geven 'Goese Diep' een heel eigen karakter. Ze zijn er straks in diverse varianten, zodat ook hier geldt, voor elk wat wils. De kadewoningen zullen zich kenmerken door een hoog afwerkingsniveau en indeling die flexibiliteit in buitengewoon wonen mogelijk maakt. Geschikt voor zowel permanente als recreatieve bewoning!

WONEN AAN HET WATER
De ligging aan het water maakt het de ideale thuishaven voor watersporters en voor iedereen die maar niet genoeg krijgt van de Zeeuwse kust. In de wijk 'Goese Diep' woont u op een unieke locatie, omgeven door natuur, water en de dynamiek van de stad.

De wijk Goese Diep grenst aan het naastgelegen gelegen Goese Meer en het Havenkanaal met ontsluiting naar diverse prachtige Zeeuwse watergebieden. Achteruitzicht op het kanaal. Boten voorbij zien varen en de zon op zien komen en weer onder zien gaan in het prachtige polder landschap. Spreekt deze gedachte u ook aan?

GOESE DIEP
Wilt u wonen in de stad èn genieten van de vrijheid die de natuur en het platteland bieden? Dan is de nieuwe wijk 'Goese Diep' uw kans om wonen, werken en vrije tijd op een unieke manier samen te brengen.

Naast 'Goese Diep' ligt de 'Hollandsche Hoeve', een recreatiegebied voor wandelaars en waar kinderen ravotten in de speeltuin en op de kinderboerderij. Het moderne sportcomplex Omnium ligt op loopafstand en sportpark Het Schenge aan de overzijde van het water. 'Goese Diep' ligt aan het kanaal van Goes. Via de sluizen van Goese Sas vaart u direct één van de mooiste watersportgebieden van Nederland op: Nationaal Park Oosterschelde. In nog geen half uur fietsen zit u op één van de strandjes bij de Oosterschelde. Voor leuke winkels, restaurants om culinair te genieten en terrasjes is het historische centrum van Goes de ideale plek. Alles is binnen circa 7 minuten te bereiken.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek met één van onze makelaars bij ons op kantoor, bij u thuis of telefonisch? Wij komen graag met u in contact!

Verkoop & informatie:
Stad & Zeeland NVM Makelaars
T. 0113 - 21 11 47
E.

Heijmans Vastgoed
T. 073 - 543 51 11
E.

Tijdens onze verkoopgesprekken houden wij rekening met de huidige corona maatregelen.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2016

Woningtypen

Van de 108 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Goese Diep

Van € 385.000 tot € 579.910 v.o.n.