CPO Voor elkaar Met elkaar Havephof Goirle

Goirle
Van € 274.248 tot € 523.572 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 12 (9 beschikbaar)
 • Wonen 44 tot 95 m²
 • Aantal kamers 2 tot 3

Project CPO Voor elkaar Met elkaar Havephof Goirle

Wonen in een monumentaal pand met karakteristieke elementen en de kwaliteit van nieuwbouw.
Wonen aan de Zuidrand Goirle in het Land van Anna.
Op loopafstand van de prachtige natuur van het Beekdal en het landgoed Gorp en Roovert, maar ook heel dichtbij het gezellige centrum van Goirle verenigt het Land van Anna het beste van twee werelden. Met de fiets ben je zo in het bruisende Tilburg met leuke winkels en hoogwaardige culturele voorzieningen.

In het markante voormalige Havepkantoor aan de Bergstraat te Goirle komen 16 levensloopbestendige appartementen met de kwaliteit en duurzaamheid van nieuwbouw (voorlopig energielabel A++) maar worden tevens prachtige karakteristieke elementen behouden waardoor iedere appartement uniek is en appartementen soms een plafondhoogte van 3,5 meter hebben. Van de zestien nog te verbouwen appartementen, in het voormalig Havep kantoor en het achterliggende industriële pand, zijn er nog enkele vrij. Achter het project strekt zich het Land van Anna uit, waar de komende jaren een groene woonwijk aan de Nieuwe Leij herrijst.

Projectomschrijving
De koopappartementen variëren van 44m2 tot 95m2; zes op de begane grond van het voormalig kantoor en zes op de 1e verdieping. In het industriële pand erachter komen drie grondgebonden huurappartementen. Alle appartementen zijn energievriendelijk met een privé-buitenruimte (loggia, balkon of terras). De appartementen zijn gelijkvloers en bereikbaar met lift. Bovendien worden de appartementen woonklaar opgeleverd, waaronder een keuken (keukencheque t.w.v. € 9.000,- bij geselecteerde keukenleverancier) en sanitair (t.w.v. € 6.000,- bij geselecteerde leverancier) en wand- en vloertegels in de sanitair-ruimten. Nadat u de sleutel heeft ontvangen hoeft u alleen nog de wanden en vloeren af te werken. De appartementen zijn energievriendelijk en worden opgeleverd met een luchtwarmtepomp -waarmee u het appartement kunt verwarmen en (beperkt) koelen-, boiler, WTW-installatie, HR++ beglazing, 4 stuks zonnepanelen en de vloer, wanden en dak zijn (na)geïsoleerd.

Collectief
Havephof opereert zelfstandig en wel als CPO; Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Dit betekent meedenken, meepraten en mee besluiten want we zijn immers zelf de ontwikkelaar van deze prachtige locatie. Hoe eerder u instapt, hoe meer inbreng u nog heeft.
Collectief betekent eveneens dat u mede-eigenaar wordt van gemeenschappelijke ruimtes: de royale tuin en een ontmoetingsruimte met buitenterras, de multifunctionele kamer en liften, de fietsenstalling, de was- en klusruimte. Wonen in een klein appartement, maar met een gedeelde ruimte waar een verjaardag met veel gasten gevierd kan worden! Naast een eigen buitenruimte delen bewoners samen een grote binnentuin van maar liefst 400m2 met tal van zithoekjes.
De CPO opereert tot de oplevering van Havephof. De Vereniging van Eigenaren wordt naar verwachting in het najaar van 2023 opgericht.

Karakteristiek
Als Havephof wordt opgeleverd, hebben de architect en aannemer een megaklus geklaard. Zij zullen er in slagen om een karakteristiek pand met opvallende hoogteverschillen, weinig recht-toe-recht-aan-muren en andere verrassingen te transformeren tot moderne, comfortabele en lichte appartementen met behoud van karakteristieke details en eigentijdse voorzieningen zoals warmtepomp en isolatie, zonnepanelen en vloerverwarming.
Eveneens van deze tijd... waar zet ik mijn auto neer? Naast en achter Havephof, want daar liggen 95 openbare parkeerplaatsen van het Land van Anna.

Woningborg garantie
De appartementen worden gerealiseerd onder Woningborg garantie- en waarborgregeling.
Zodra 70% van de woningen zijn verkocht, start de aannemer eind 2023 met slopen. Loopt alles naar wens, dan begint de bouw in de eerste maand[en] van 2024.

VON-prijzen
De VON-prijzen (géén kosten koper) zijn inclusief grond- en pandkosten, gemeenschappelijke ruimtes, ontwikkel- en bouwkosten. Bovendien worden de appartementen nagenoeg klaar opgeleverd. Samen met de aannemer kunt u het appartement nog voorzien van persoonlijke woonwensen. Hoe eerder u instapt, hoe meer u te vertellen heeft over het ontwerp van uw appartement en de ruimtes die we delen.

Meer weten? Stuur een bericht naar de makelaar.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 12 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

 • CPO Voor elkaar Met elkaar Havephof Goirle 1e verdieping

  Bovenwoning Van € 274.248 tot € 523.572 v.o.n.
  • wonen 44 tot 95 m² wonen
  • aantal kamers 2 tot 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bergstraat 50 K 69 m² wonen 2 kamers € 407.221 v.o.n.
  Bergstraat 50 L 86 m² wonen 3 kamers € 486.173 v.o.n.
  Bergstraat 50 M 95 m² wonen 3 kamers € 523.572 v.o.n.
  Bergstraat 50 N 85 m² wonen 3 kamers € 457.086 v.o.n.
  Bergstraat 50 P 44 m² wonen 2 kamers € 274.248 v.o.n.
  Bergstraat 50 Q 65 m² wonen 2 kamers € 373.978 v.o.n.
 • CPO Voor elkaar Met elkaar Havephof Goirle Begane Grond

  Benedenwoning Van € 432.153 tot € 477.863 v.o.n.
  • wonen 80 tot 87 m² wonen
  • aantal kamers 2 tot 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bergstraat 50 A 85 m² wonen 3 kamers € 477.863 v.o.n.
  Bergstraat 50 B 87 m² wonen 3 kamers € 473.707 v.o.n.
  Bergstraat 50 D 80 m² wonen 2 kamers € 432.153 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

CPO Voor elkaar Met elkaar Havephof Goirle

Van € 274.248 tot € 523.572 v.o.n.