Rapier - 9 zelfbouw kavels

Gorinchem Verkoop gestart
Van € 260.000 tot € 350.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 9 (9 beschikbaar)
  • Wonen 95 tot 140 m²
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 426 tot 618 m²

Project Rapier - 9 zelfbouw kavels

IN VOORBEREIDING 13 KAVELS - VERKOOP MEDIO 4E KWARTAAL 2021

Rapier, groen groener groenst!

De 9 zelfbouwkavels van Rapier liggen midden in het parkachtige deel van Het Lint in Hoog Dalem. Een plek waar je jouw bungalow kunt bouwen met rondom groen en privacy. Er wordt aandacht gevraagd voor het bouwen met natuurlijke materialen en een groen dak is een must. Kortom, duurzaam wonen met een natuurlijk karakter.

Ook liefhebber van het centrum? De bruisende binnenstad van Gorinchem ligt binnen handbereik. Of stap je liever op de fiets en trap je een rondje langs de rivier. Struin ook eens lekker over het Klompenpad en ervaar de groene omgeving. Hoog Dalem biedt het beste van twee werelden.

Ben je op zoek naar informatie over de financiering van een zelfbouw kavel, wij weten precies hoe het werkt. Je bent welkom voor een vrijblijvend gesprek met één van onze hypotheekadviseurs.

Nieuwsgierig geworden en wil jij weten wat de mogelijkheden zijn van een zelfbouw kavel? Neem gerust contact met ons op.

Omgeving

Waarom zou je verhuizen naar Gorinchem? Bereikbaarheid, woonkwaliteit, voorzieningen, ontspanning en cultuur. De ideale mix tussen de hectiek van de stad en de rust van een dorp: Gorinchem heeft alles om fijn te wonen. In de binnenstad heb je alle voorzieningen van een goede provinciestad, in de wijk heb je alle persoonlijke contacten zoals je die kent vanuit een Hollands dorp. Kom thuis in Het Lint!

Lekker centraal:
Gorinchem is een middelgrote stad en ligt centraal tussen grote steden als Utrecht, Breda, Den Bosch en Rotterdam. In ca. 35 minuten zijn deze steden te bereiken. Binnen ca. 45 minuten sta in je in Tilburg en met een klein uurtje in Amsterdam. De aansluiting op de A15 en de A27 zijn binnen enkele autominuten te bereiken. Ideaal als je voor woon-werkverkeer wat verder zou moeten reizen.

Cultuur en horeca:
In Gorinchem is veel te zien en te beleven. Zij staat bekend om al haar activiteiten en initiatieven op het gebied van kunst en cultuur. Daarnaast worden er vele evenementen en festivals georganiseerd. Maak een mooie stadswandeling en leer de historie kennen. Of ga eens naar het museum. Met zijn vaste en wisselende collectie is er altijd iets moois te zien. Zin in een avondje ontspannen? Ga lekker naar de bioscoop, naar één van de drie theaters of ga een hapje eten. Gorinchem heeft een overvloed aan restaurants en gezellige terrassen.

Hoe en wat in de stad:
Heerlijk shoppen in de winkelstraten. Diverse supermarkten voor je boodschappen. Een ruime keuze in basis- en middelbare scholen. Meerdere kinderdagverblijven voor je kleintje. Legio sportverenigingen en sportscholen. Buitensport? Er is een roeivereniging, zeilvereniging, duikvereniging, enzovoorts. Je kunt je boot aanleggen in de haven zodat je op mooie dagen kunt genieten van de rivieren rondom Gorinchem. Ga een balletje putten op Golfbaan The Dutch. Of pak de fiets en volg de Vestingdriehoek route langs kastelen, vestingwallen en rivieren.

Uniek wonen:
In Het Lint woon je aan de rand van Gorinchem, een landelijke locatie met veel groen en water. Ervaar de unieke combinatie van de natuurlijke woonomgeving en alle gemakken en voorzieningen van de stad. Een splinternieuw winkelcentrum voor al je dagelijkse boodschappen ligt om de hoek. Je woont op fietsafstand van het historische stadscentrum en je wandelt of fietst in enkele minuten naar de oevers van de Merwede. Gorinchem is omringd door prachtige natuurgebieden. Een heerlijke omgeving om te wonen!

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop juni 2021
Verwachte start bouw oktober 2022

Woningtypen

Van de 9 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Verkoopmakelaar

leuk! makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0183-668811
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Rapier - 9 zelfbouw kavels

Van € 260.000 tot € 350.000 v.o.n.