De Majoor

Gorinchem Bouw gestart
Van € 740.000 tot € 1.164.420 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 10 (2 beschikbaar)
  • Wonen 143 tot 206 m²
  • Aantal kamers 4 tot 5
  • Perceel 280 tot 600 m²

Project De Majoor

DE BOUW IS GESTART! Zet zelf nog de puntjes op de 'i' qua indeling en daarna kun je lekker gaan nadenken over de inrichting van je nieuwe villa!

De Majoor: wonen met de natuur als overbuur!

'Moet je kijken, daar in de verte lopen de schapen in het weiland.'
Fantastisch toch als dit je uitzicht is? Vanuit de Majoor is dit de dagelijkse werkelijkheid. Je woont hier namelijk aan de rand van Gorinchem met een geweldig uitzicht over het landschap.

De riante villa's van Majoor worden gebouwd met duurzame materialen. De villa's hebben een robuuste en onverzettelijke uitstraling. Precies zoals het bedoeld is in Hoog Dalem, een link naar de vele forten van de Hollandse Waterlinie.
Maar het gedetailleerde metselwerk, de toe te passen kleuren en grote raampartijen maken van de villa's moderne en vriendelijke verschijningen.

Wil je meer weten over deze bijzondere villa's aan de rand van Gorinchem?
Bel of mail ons en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Foto's

Omgeving

Waarom zou je verhuizen naar Gorinchem? Bereikbaarheid, woonkwaliteit, voorzieningen, ontspanning en cultuur. De ideale mix tussen de hectiek van de stad en de rust van een dorp: Gorinchem heeft alles om fijn te wonen. In de binnenstad heb je alle voorzieningen van een goede provinciestad, in de wijk heb je alle persoonlijke contacten zoals je die kent vanuit een Hollands dorp. Kom thuis op de Generaal!

Lekker centraal:
Gorinchem is een middelgrote stad en ligt centraal tussen grote steden als Utrecht, Breda, Den Bosch en Rotterdam. In ca. 35 minuten zijn deze steden te bereiken. Binnen ca. 45 minuten sta in je in Tilburg en met een klein uurtje in Amsterdam. De aansluiting op de A15 en de A27 zijn binnen enkele autominuten te bereiken. Ideaal als je voor woon-werkverkeer wat verder zou moeten reizen.

Cultuur en horeca:
In Gorinchem is veel te zien en te beleven. Zij staat bekend om al haar activiteiten en initiatieven op het gebied van kunst en cultuur. Daarnaast worden er vele evenementen en festivals georganiseerd. Maak een mooie stadswandeling en leer de historie kennen. Of ga eens naar het museum. Met zijn vaste en wisselende collectie is er altijd iets moois te zien. Zin in een avondje ontspannen? Ga lekker naar de bioscoop, naar één van de drie theaters of ga een hapje eten. Gorinchem heeft een overvloed aan restaurants en gezellige terrassen.

Hoe en wat in de stad:
Heerlijk shoppen in de winkelstraten. Diverse supermarkten voor je boodschappen. Een ruime keuze in basis- en middelbare scholen. Meerdere kinderdagverblijven voor je kleintje. Legio sportverenigingen en sportscholen. Buitensport? Er is een roeivereniging, zeilvereniging, duikvereniging, enzovoorts. Je kunt je boot aanleggen in de haven zodat je op mooie dagen kunt genieten van de rivieren rondom Gorinchem. Ga een balletje putten op Golfbaan The Dutch. Of pak de fiets en volg de Vestingdriehoek route langs kastelen, vestingwallen en rivieren.

Uniek wonen:
Op de Majoor woon je op je eigen eiland aan de rand van Gorinchem, een landelijke locatie met veel groen en water. Ervaar de unieke combinatie van de natuurlijke woonomgeving en alle gemakken en voorzieningen van de stad. Je woont op fietsafstand van het centrum en je wandelt of fietst in enkele minuten naar de oevers van de Merwede. Gorinchem is omringd door prachtige natuurgebieden. Een heerlijke omgeving om te wonen!

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop maart 2022
Start bouw september 2022

Woningtypen

Van de 10 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Verkoopmakelaar

leuk! makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0183-668811
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Majoor

Van € 740.000 tot € 1.164.420 v.o.n.