Dalemse Veste

Gorinchem
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 84 (geen beschikbaar)

Project Dalemse Veste

Binnenkort in verhuur, verwachte oplevering medio Maart 2022!

Dalemse Veste is een prachtig nieuwbouwproject met 84 luxe huurappartementen voor 55-plussers. Dalemse Veste is gelegen op een unieke locatie in een parkachtige setting in Gorinchem. Dalemse Veste is gelegen op steenworp afstand van Winkelcentrum Hoog Dalem, een eerstelijns zorgcentrum en bushaltes.

Wonen in Dalemse Veste betekent wonen in een groene, veilige en levendige omgeving. Dalemse Veste is meer dan alleen wonen, het is leven. Naast uw luxe afgewerkte huurappartement kunt u gebruik maken van de vele gezamelijke faciliteiten die Dalemse Veste biedt. Op deze manier kunt u mensen ontmoeten wanneer u dat wilt. Dalemse veste beschikt over een gezamelijke woonkamer met leefkeuken, tv-hoek en biljardtafel. Daarnaast kunt u rustig een boekje lezen in de gemeenschappelijke bibliotheek of genieten van het zonnetje op een van de dakterrassen. Heeft u groene vingers? Er is een prachtige tuin aangelegd met onder andere een moestuin. Ieder appartement beschikt over een parkeerplaats in de inpandige parkeergarage en er is een ruime fietsenstalling en stalling voor elektrische voertuigen.

Dalemse Veste is een Comfor Wonen locatie. Comfor Wonen biedt een vernieuwende en inspirerende woonomgeving met gemeenschappelijke faciliteiten. Naar behoefte bieden we extra services en zorg.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 84 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Dalemse Veste

Prijs op aanvraag