WONENVANLOON

Gouda In voorbereiding
Van € 270.000 tot € 375.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 82
Blikvanger Wonen op de mooie Van Loon locatie is in 1 woord te vatten: comfort!

Project WONENVANLOON

Wonen in een appartement op de Van Loon locatie is in één woord te vatten: COMFORT. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan nu via de projectwebsite. Via de site kunt u tevens een afspraak maken om de modelwoningen te bekijken.

Komt u uit de buurt? Dan is de Van Loon u zeker bekend! Op deze locatie vindt nu de eerste grote ontwikkeling met appartementen sinds jaren plaats. Komt u niet uit Gouda? Dan is Wonen van Loon ook zeker het overwegen waard gezien de komst van deze comfortabele appartementen in de gezellige en groene wijk Bloemendaal.

De appartementen
Nagenoeg alle appartementen zijn ca. 74m2 en hebben 2 slaapkamers. De complete keuken, het sanitair én tegelwerk zijn inbegrepen in de koopsom. Het project wordt volledig gasloos en de woningen worden verwarmd en gekoeld via vloerverwarming en -koeling. De verwachte EPC waarde is 0,4. Zeer energiezuinig dus.
Daarnaast heeft ieder appartement over een zonnig balkon en een eigen inpandige berging.
Uw fiets kunt u kwijt in de gemeenschappelijke fietsenstalling, uw auto kan in de parkeergarage waar minimaal 1 parkeerplaats per appartement is gerserveerd.

Bloemendaal- Gouda
De wijk Bloemendaal in Gouda ligt uiterst centraal in de Randstad op ca. 20 minuten per trein- en auto van Rotterdam, Den Haag en Utrecht. De appartementen in Wonen van Loon liggen op loopafstand van het winkelcentrum Bloemendaal met alle winkelgemakken en voorzieningen vandien. De bus stopt bijna voor de deur en het historische centrum en het NS intercitystation liggen op fietsafstand.

Naast de historische en stadse voorzieningen ligt het natuurgebied Reeuwijkse Plassen ook om de hoek, een aangename toevoeging voor een heerlijke wandeling of een boottochtje.

En daarom schrijven wij bij Wonen Van Loon COMFORT met hoofdletters.

Prijsindicatie & Planning:
Wonen Van Loon bestaat uit 82 3 kamer koopappartementen waarvan 79 appartementen vanaf 73m2 en 3 specials.

Verdieping 1-3: € 270.000 tot € 325.000 von
Verdieping 4-7: € 295.000 tot € 345.000 von
Verdieping 8-11: € 340.000 tot € 375.000 von

(prijzen excl. koopsom parkeerplaats).

Bezoek de modelwoning
In het informatiecentrum hebben wij twee modelwoningen op ware grootte voor u nagebouwd. Het informatiecentrum is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 15.00 tot 17.30 uur. U kunt de modelwoning alleen op afspraak bezoeken. U kunt een afspraak zelf inplannen via de projectsite wonenvanloon.nl.
Locatie: Ridder van Catsweg 681, te Gouda.

Schrijf u nu snel in via de projectwebsite, prognose start verkoop december 2020. De start bouw wordt verwacht medio 2021.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's

Planning

Projectfase: in voorbereiding
Nu
Verwachte start verkoop december 2020
Verwachte start bouw juli 2021

Woningtypen

In dit project worden 82 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing