WONENVANLOON

Gouda Verkoop gestart
Van € 328.000 tot € 535.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 86 (86 beschikbaar)
  • Wonen 64 tot 126 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4
Blikvanger Verkoop gestart. Inschrijven via projectwebsite.

Open Huis

  1. Zaterdag 30 oktober van 11:00 tot 13:00

Project WONENVANLOON

MEET & GREET op zaterdag 30 oktober 2021 van 11.00 - 13.00 uur. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de fraaie ontwikkeling van 86 luxe en gasloze appartementen? Kom dan naar de MEET & GREET op 30 oktober 2021 van 11.00 - 13.00 uur. Aanwezig zijn de makelaars, de adviseurs van de Rabobank en de ontwikkelaar om al uw vragen te beantwoorden. Locatie: Ridder van Catsweg 681, te Gouda.

START VERKOOP 22 OKTOBER 2021! INSCHRIJVEN VIA WONENVANLOON.NL

Wonen van Loon is een nieuwbouwproject in de Goudse woonwijk Bloemendaal. Op de locatie waar ooit autobedrijf Van Loon actief was brengt Wonen van Loon nieuw leven in de brouwerij met de bouw van 172 appartementen.

De drie nieuwe woongebouwen laten de – nu al gezellige – woonwijk Bloemendaal extra bruisen. De 86 koopappartementen (drie-, vier- en vijfkamerappartementen) vindt u in woongebouw B en C en hebben een woonoppervlakte variërend van 64 tot 126 m2 woonoppervlakte. Later volgt de verhuur van de 43 middeldure – en 43 sociale huurappartementen. Elk appartement heeft een mooie, ruime buitenruimte waarvan de hoger gelegen appartementen uitzicht hebben over het centrum van Gouda en/of de Reeuwijkse Plassen en elk appartement heeft de beschikking over één overdekte parkeerplaats.

Waarom kiezen voor Wonen van Loon?
• U woont in Bloemendaal, de gezelligste en groenste wijk van Gouda!
• Binnen enkele (fiets)minuten staat u in hartje Gouda.
• Ieder appartement heeft een privé-parkeerplaats en voldoende ruimte in de gezamenlijke fietsenberging.
• U kunt gebruik maken van de deelmobiliteit hub die bestaat uit deelauto’s, E-fietsen en E-bakfietsen.
• De appartementen worden luxe afwerkt en opgeleverd met complete keuken en badkamer.
• Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. Uw appartement heeft hierdoor het hele jaar door een behaaglijke temperatuur.

Bloemendaal-Gouda
De wijk Bloemendaal in Gouda ligt uiterst centraal in de Randstad op ca. 20 minuten per trein- en auto van Rotterdam, Den Haag en Utrecht. De appartementen in Wonen van Loon liggen op loopafstand van het winkelcentrum Bloemendaal met alle winkelgemakken en voorzieningen vandien. De bus stopt bijna voor de deur en het historische centrum en het NS-intercitystation liggen op fietsafstand.

Gouda de stad met de historische binnenstad. De stad met haar eeuwenoude geschiedenis. De stad die wereldberoemd is om haar kazen, stroopwafels en kaarsen. Maar ook een stad die buiten deze geschiedenis en mooie ambachten veel meer te bieden heeft. Namelijk een stad die heerlijk is om te wonen!

Want Gouda is een stad van gezelligheid en heeft alle voorzieningen in de buurt. Met leuke straatjes, grachten, pleinen, horeca en winkels hoef je je nooit te vervelen. Daarnaast heeft Gouda haar eigen ziekenhuis, intercitystation, schouwburg en bioscoop. En ook zijn er vele sportverenigingen en scholen.

Geniet u graag van het buitenleven? Ook dan zit u goed. Op nog geen 10 minuten fietsafstand van Wonen van Loon zijn de Reeuwijkse Plassen. Een heerlijk buitengebied waar het goed vertoeven is. Maak een heerlijke fiets- of wandeltocht of ga met een bootje het water op en geniet van de rust en natuur.

Bezoek de modelwoning
In het informatiecentrum hebben wij twee modelwoningen op ware grootte voor u nagebouwd. Het informatiecentrum is geopend op woensdag en vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur. Locatie: Ridder van Catsweg 681, te Gouda.

Op vrijdag 22 oktober 2021 start de verkoop van de 86 koopappartementen. Inschrijven kan via wonenvanloon.nl. De inschrijvingstermijn loopt tot zondag 14 november 2021 17.00 uur.

De start bouw wordt verwacht begin 2022.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2021

Woningtypen

Van de 86 huizen in dit project zijn er nog 86 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing