FABhouse-Gouda

Gouda Verkoop gestart
Van € 389.500 tot € 731.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 12 (1 beschikbaar)
  • Wonen 83 tot 171 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4
Blikvanger Verkoop gestart! Schrijf je nu in via de projectwebsite

Project FABhouse-Gouda

De laatste woning! Heeft u interesse? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Vanaf het eerste kwartaal van 2022 gaat de bouw van start!

EEN APPARTEMENT OF PENTHOUSE IN EEN ELEGANTE WOONVILLA
FABhouse Gouda bestaat uit 12 appartementen, in grootte variërend van 83 tot 171 vierkante meter. Twee van de twaalf zijn royale penthouses, die een spectaculair dakterras hebben. Als bewoner van een appartement heeft u een heerlijke tuin of een ruim balkon. Deze riante balkons zijn geïnspireerd op veranda’s, die op de begane grond voor een beschutte plek aan het huis zorgen. Afhankelijk van de ligging kunt u iedere dag genieten van een ontbijtje in de eerste zonnestralen of juist van een borrel bij ondergaande zon.

In de comfortabele appartementen van FABhouse Gouda woont u modern en geniet u van veel privacy. Alle appartementen zijn duurzaam, comfortabel en goed voorbereid op de toekomst. Dit ziet u terug in de gasloze installatie met warmtepompen en de vloerverwarming aangevuld met convectoren voor een snelle opwarming. De zonnepanelen op het dak voorzien de gemeenschappelijke ruimtes van stroom voor de verlichting, wat de VvE kosten laag houdt. Bovendien zijn alle plattegronden zodanig ontworpen dat – mocht dat in de toekomst ooit nodig zijn – zij rolstoeltoegankelijk zijn.

UW EIGEN PARKEERPLAATS EN BERGING
De appartementen zijn allemaal inclusief eigen parkeerplaats, in sommige gevallen zelfs twee. U parkeert dus op uw individuele plek op eigen terrein, op de parkeerplaats direct achter het pand. Daar is ook uw eigen onderheide berging gelegen, ruim genoeg voor het opbergen van meerdere fietsen of andere spullen. Iedere berging is voorzien van een eigen, individuele stroomvoorziening, bijvoorbeeld voor het opladen van uw elektrische fiets. Vanaf het parkeerterrein kunt u als bewoner direct via de achteringang het pand in.

IN DRIE STAPPEN NAAR UW EIGEN FABULOUS HOUSE MET FABHOUSE!
Waarom genoegen nemen met een standaard woning, als u zélf ook niet standaard bent? Iedereen heeft immers andere woonwensen. Daarom komt FABhouse met een uniek concept. Aan de Achterwillenseweg te Gouda transformeert ontwikkelaar FABhouse een voormalig kantoorpand tot een luxe woonvilla met 12 Fabulous appartementen en penthouses. En hoe uw Fabulous appartement eruit gaat zien, is vooral aan u. In drie overzichtelijke stappen werkt u steeds verder toe naar uw ideale appartement – of penthouse. Natuurlijk krijgt u van het FABteam daarbij alle begeleiding die u zich maar kunt wensen.

HET FABHOUSE CONCEPT: ZÓ WERKT HET
Bij veel woningbouwprojecten heeft u keuzemogelijkheden en opties. Maar nergens op de manier zoals het bij FABhouse gebeurt. U kunt uw aanstaande woning vanaf de hoofdindeling tot in de kleinste details samenstellen. En op een heel gemakkelijke manier. Daarvoor hebben we het unieke 3-stappen-plan ontwikkeld. Stap voor stap bepaalt u zelf hoe uw appartement er straks uitziet. Zo wordt het uw eigen ‘FABulous House’!

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop juni 2021
Verwachte start bouw maart 2022
Verwachte oplevering maart 2023

Woningtypen

Van de 12 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

FABhouse-Gouda

Van € 389.500 tot € 731.500 v.o.n.