FABhouse-Gouda

Gouda
Van € 340.000 tot € 735.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 12 (geen beschikbaar)

Project FABhouse-Gouda

Waarom genoegen nemen met een standaard woning, als u zélf ook niet standaard bent? Iedereen heeft immers andere woonwensen. Daarom komt FABhouse met een uniek concept: kies uw eigen ‘FABulous House’!

Aan de Achterwillenseweg in Gouda wordt een bestaand kantoorgebouw getransformeerd tot een chique woonvilla met daarin 12 comfortabele appartementen met ruime buitenruimten, in de vorm van tuin, balkon of dakterras.

Op eigen terrein komen bovendien toegewezen parkeerplaatsen en bergingen. De nog beschikbare appartementen variëren in grootte van circa 95 tot 113 m² en daarnaast is er nog één penthouse beschikbaar van ca. 171 m². Hoe uw Fabulous appartement eruit gaat zien, is vooral aan u.

Bij veel woningbouwprojecten heeft u keuzemogelijkheden en opties. Maar nergens op de manier zoals het bij FABhouse gebeurt. U kunt uw aanstaande woning vanaf de hoofdindeling tot in de kleinste details samenstellen. En op een heel gemakkelijke manier. Daarvoor hebben we het unieke 3-stappen-plan ontwikkeld. Stap voor stap bepaalt u zelf hoe uw appartement er straks uitziet. Bovendien ontzorgen we u meteen met een compleet afbouwpakket: het FABulous Woonklaar-pakket. Wanden, vloeren, raamkleding: ook die zijn klaar als u de sleutels krijgt van uw appartement. Zo wordt het uw eigen ‘FABulous House’!

Het huidige pand zal een enorme upgrade krijgen. Het pand wordt technisch en qua isolatie weer geschikt gemaakt voor deze tijd. Aan de buitenzijde worden ruime balkons en een dakopbouw toegevoegd voor de woningen. Dit alles wordt zorgvuldig ontworpen door de architect, om het gebouw een prettige uitstraling te geven voor de toekomst en passend in de omgeving. Tevens wordt in het ontwerp ruime aandacht gegeven aan de duurzaamheid van de appartementen. De appartementen worden volledig Gasloos! uitgevoerd en zijn daarmee klaar voor de toekomst.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Verwachte start bouw juni 2021

Woningtypen

In dit project worden 12 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

FABhouse-Gouda

Van € 340.000 tot € 735.000 v.o.n.