Fluwelenhof

Gouda Verkoop gestart
Van € 367.500 tot € 443.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 24 (24 beschikbaar)
  • Wonen 118 tot 135 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 136 tot 320 m²

Project Fluwelenhof

VERKOOP GESTART!
Inschrijven van 19 t/m 26 oktober 2020 via de projectwebsite

VLAKBIJ HET CENTRUM WOON JE KINDVRIENDELIJK EN MET KARAKTER

Hier begint jouw toekomst!

Op een unieke plek in Gouda, waar heden en verleden elkaar raken, wordt een vriendelijke en kleinschalige woonbuurt ontwikkeld. VLAKBIJ HET CENTRUM WOON JE KINDVRIENDELIJK EN MET KARAKTER

De markante locatie aan de Fluwelensingel, voorheen het domein van de Goudse IJzerwaren en metaalwarenfabriek Melkert, gaat plaats bieden aan maar liefst 24 klassieke woningen met moderne toepassingen. Met respect voor het verleden en het oog op de toekomst, krijgt de buurt een speelse en intieme uitstraling. Klaar voor een frisse start en het creëren van nieuwe herinneringen.

HOOGWAARDIGE EN DUURZAME WONINGEN

De gasloze woningen in de Fluwelenhof worden gebouwd met een hoogwaardig en duurzaam karakter. Alle woningen beschikken over een of meerdere eigen parkeerplaats(en) op eigen terrein en een heerlijk ruime tuin. Hier is het ideaal wonen. Comfortabel en van alle gemakken voorzien.

Duurzaam bouwen vinden wij een vanzelfsprekendheid. Daarom hebben alle woningen in de Fluwelenhof een EPC (energie prestatie coëfficiënt) van 0. Door middel van een warmtepomp en de plaatsing van zonnepanelen wekt de woning zelf een groot deel van de energie voor de verwarming op. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Het biedt ook nog eens aanzienlijke voordelen bij de financiering van het huis.

LOCATIE

De locatie ligt op loopafstand van het centrum en dichtbij verschillende uitvalswegen, waardoor eigenlijk alle faciliteiten in de buurt te vinden zijn. Eigenlijk het beste van twee werelden: het comfort van een eengezinswoning met tuin en eigen parkeerplaats(en) terwijl je het stadscentrum op loopafstand vindt. Wel zo prettig, zeker voor jonge gezinnen! Genieten van alle voorzieningen die de stad te bieden heeft, met het groene polderlandschap om de hoek. In de Fluwelenhof beleef je het!

PLANNING
Q3 2020 Start verkoop
Q2-Q3 2021 Start bouw
Q1 2022 Oplevering

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop oktober 2020
Verwachte start bouw mei 2021
Verwachte oplevering maart 2022

Woningtypen

Van de 24 huizen in dit project zijn er nog 24 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Fluwelenhof

Van € 367.500 tot € 443.500 v.o.n.