Het Carré van Westergouwe

Gouda Bouw gestart
Van € 498.650 tot € 733.525 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 47 (22 beschikbaar)
  • Wonen 129 tot 181 m²
  • Aantal kamers 3 tot 6
  • Perceel 115 tot 163 m²
Blikvanger Een buurt waar groen, water en stadse sferen samenkomen

Open Huis

  1. Iedere woensdag van 15:00 tot 17:00

Project Het Carré van Westergouwe

Nieuwbouw Zaterdag op 17 juni a.s.!

Heeft u nog vragen over de woningen in het Carré in Westergouwe te Gouda en wilt u meer weten over de mogelijkheden om hier te komen wonen? Laat u dan vrijblijvend informeren over de mogelijkheden in Het Carré van Westergouwe tijdens NIEUWBOUW ZATERDAG bij De Pater Makelaardij! U bent van harte welkom op zaterdag 17 juni a.s. tussen 10:00 uur en 13:00 uur in het informatiecentrum aan de Provincialeweg 10 te Gouda.

Ook voor financieel advies kunt u die dag bij ons terecht. De adviseurs van de Rabobank staan u graag te woord.

Het Carré van Westergouwe in Gouda
De verkoop loopt voorspoedig en de start bouw heeft plaatsgevonden in januari 2023.
Inschrijven voor de nog beschikbare bouwnummers of als reserve-kandidaat op een van je favoriete woning(en) kan via de projectwebsite

Het Carré van Westergouwe is nieuwbouw in optima forma. Een buurt waar groen, water en stadse sferen samenkomen. Maar bovenal een karakteristieke wijk met een creatieve twist. De naam verklapt het al: alle woningen worden in een carrévormig blok opgezet. Zo krijgt wonen hier aan de rand van het gezellige Gouda een totaal nieuwe dimensie. Be there or be square!

Waarom saai als het ook spannend kan? In Het Carré van Westergouwe raak je niet snel uitgekeken. De openbare ruimte, eigentijdse architectuur en ontmoetingen vormden de inspiratiebron voor het charmante woonblok met verschillende woningtypen. Vier zijden worden gevormd door 17 kadewoningen, 20 parkwoningen, 10 stadswoningen en 28 appartementen, elk met een unieke look en feel. De gemene deler? Een tuinzijde die grenst aan de besloten binnenruimte van het carré. Staat hier jouw droomwoning?

Let op: voor een aantal stadswoningen en de appartementen geldt een inkomensgrens. Om in aanmerking te komen geldt een maximaal gezamenlijk bruto belastbaar jaarinkomen. Om welk bedrag het gaat is te lezen bij het betreffende bouwnummer op de projectwebsite. Om achteraf teleurstellingen te voorkomen - omdat je wellicht toch net te veel verdient - hebben wij een IB60-verklaring nodig. Deze verklaring kun je op vragen bij de belastingdienst. Als je de woning gezamenlijk wordt gekocht dien je allebei bovenstaand stuk te verstrekken. Deze verklaring toon je bij het verkoopgesprek als je een optie hebt.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop juni 2022
Start bouw januari 2023

Woningtypen

Van de 47 huizen in dit project zijn er nog 22 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Het Carré van Westergouwe

Van € 498.650 tot € 733.525 v.o.n.