Leopold 1813 (Van Limburg Stirumstraat)

Gouda Bouw gestart
Van € 240.000 tot € 390.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 10 (2 beschikbaar)
  • Wonen 46 tot 78 m²
  • Aantal kamers 1

Project Leopold 1813 (Van Limburg Stirumstraat)

De bouw is gestart! Nog enkele van de 10 NIEUWBOUW- appartementen in het project Leopold 1813 zijn beschikbaar.

Aan de Van Limburg Stirumstraat, op de hoek met de Ridder van Catsweg, transformeren Aannemingsbedrijf Houtman in samenwerking met Verheij Vastgoedontwikkeling een voormalig kantoorgebouw naar appartementen.

Een heerlijke centrale plek om te wonen. Met station Gouda op 5 minuten lopen staat u met de trein in 20 minuten in hartje Rotterdam, Den Haag of Utrecht. Maar ook het centrum van Gouda, met zijn vele horeca en cultuurgelegenheden, is op loopafstand. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u in de directe omgeving terecht. Met de fiets bent u zo bij de diverse sport- en recreatiegelegenheden die Gouda rijk is. Een ideale plek dus om te wonen zonder dat u een auto hoeft te gebruiken.

Het plan

Op de eerste en tweede verdieping, komen 4 appartementen per verdieping. De appartementen variëren in grootte tussen circa 46 en 76 m2 en krijgen allemaal een balkon. Op het dak van het gebouw maken we nog eens twee topappartementen. De topappartementen zijn 73 en 78 m2 en hebben beide een royaal dakterras van ongeveer 30 m2. Op de begane grond komen de bergingen voor de woningen en realiseren we een kantoorruimte op de hoek van de Van Limburg Stirumstraat en de Ridder van Catsweg.

All electric woningen

De appartementen zijn duurzaam en voorbereid op de toekomst. Om de appartementen te verwarmen heeft u geen gas nodig. Er komen dan ook geen gasaansluitingen in de appartementen maar middels all-electric systeem verwarmd. Met de individuele zonnepanelen op het dak wekt u het elektrische verbruik (gedeeltelijk) zelf op.

Meer informatie beschikbaar via Viavesta makelaars

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop april 2022
Start bouw september 2022

Woningtypen

Van de 10 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Leopold 1813 (Van Limburg Stirumstraat)

Van € 240.000 tot € 390.000 v.o.n.