I am Grave - Stadspanden Brugstraat

Grave Verkoop gestart
Van € 395.000 tot € 480.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 3 (geen beschikbaar)
  • Wonen 169 m²
  • Aantal kamers 6
  • Perceel 16 tot 72 m²

Project I am Grave - Stadspanden Brugstraat

Goed nieuws: de Stadspanden gaan definitief gebouwd worden!

Interesse? Inschrijven kan uitsluitend via de site iamgrave.nl.
De eerste ronde van inschrijven is geweest maar u kunt nog altijd inschrijven voor de latere rondes.

STADSPANDEN
Aan de Brugstraat komen 3 ruime stadspanden/gezinswoningen die ook de mogelijkheid bieden van wonen/werken.
In 2 van de 3 woningen kun je zelfs tot 5 slaapkamers maken. Deze herenhuizen zitten vol met typisch Graafsche bouwstijlelementen alsof de panden er al honderden jaren staan. Ze zijn echter compleet nieuwbouw en voldoen aan alle huidige normen en comfort. Aan de achterzijde grenzen de woningen aan een eigen daktuin van ca. 20 m2, waar het heerlijk vertoeven is met mooi uitzicht op de Oude Haven.

Zoek jij een bijzonder en ruime woning dan is een stadspand zeker iets voor jou.
Interesse? Inschrijven kan uitsluitend via de site iamgrave.nl

MEER OVER WONEN IN 'I AM GRAVE'
Graag delen we ons enthousiasme over het plan want het heeft de WOW-factor gekregen. Met zo’n 80 prachtig ontworpen woningen en appartementen, van klein tot groot, koop en huur. Bijna geen één hetzelfde, zelfs één met een eigen torentje. Geweldige uitzichten, geen standaard indelingen, mooie terrassen of balkons. Ze zijn spannend, verrassend en vol beleving voor zowel de jeugd met een kleine beurs als voor de ouderen met een grotere beurs. Het wordt een nieuw stukje stad in een omgeving die aansluit bij Grave, een nieuw stukje stad dat gaat leven.

WAAR GAAT HET GEBEUREN
Het oude bejaardenhuis Maaszicht aan de Prinsenstal, bij de Oude Haven van Grave, staat al enkele jaren leeg. Alles met de rode pannen (De Wijnberg) blijft behouden. De rest wordt gesloopt of gedeeltelijk gesloopt en hergebruikt.
Het resultaat wordt een moderne entree van Grave, met een knipoog naar historische Graafsche panden, met oog voor detail en met eigentijds wooncomfort. De woningen worden gasloos gebouwd.

GRAVE
Het is goed toeven in Grave. Met ruim 13.000 inwoners is Grave groot genoeg om alle voorzieningen onder handbereik te hebben en klein genoeg om gezellig te zijn. Ook is Grave nog eens centraal gelegen en goed bereikbaar, vlakbij de steden Nijmegen, 's-Hertogenbosch en Eindhoven en met het gemak van de snelle bereikbaarheid van uitvalswegen.
Een historisch vestingstadje met een levendige binnenstad, sfeervolle straatjes, gezellige winkeltjes waaronder maar liefst 40 speciaalzaken, een mooie kade aan de Maas en een jachthaven bij het centrum.
Rondom Grave is volop natuurschoon en zijn er de pittoreske kerkdorpen Velp, Escharen en Gassel. U wandelt en fietst zo naar een landelijke, rustige omgeving met weilanden, bossen en landgoederen.
Kortom een aantrekkelijke woonplaats.

*Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch is voor nieuwbouw en transformatie niet altijd te voorkomen dat de informatie afwijkt van het uiteindelijke resultaat. Dit kan met name gelden voor de de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2020

Woningtypen

Van de 3 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

I am Grave - Stadspanden Brugstraat

Van € 395.000 tot € 480.000 v.o.n.