NijMeindertsma | 5 vrijstaande woningen

Grijpskerk
Van € 652.000 tot € 772.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 5 (5 beschikbaar)
 • Wonen 189 tot 208 m²
 • Aantal kamers 5 tot 6
 • Perceel 525 tot 779 m²

Project NijMeindertsma | 5 vrijstaande woningen

Wonen in het groen en met het oog op morgen. Klaar voor de toekomst, met uitgebreid comfort op het gebied van duurzaamheid, leefstijl en een prettige omgeving. Dat is het nieuwe en bijzondere woningbouwproject dat Rottinghuis' Aannemingsbedrijf en Notebomers Bouwgroep in Grijpskerk realiseren.

Op de voormalige Meindertsmalocatie aan de Groningerstraatweg worden achttien bijna energieneutrale twee-onder-een-kapwoningen en zeven vrijstaande woningen gerealiseerd. Dit is op de nieuwbouwlocatie met de toepasselijke naam NijMeindertsma.

Vrijstaande woningen | Types NijJuursema XL & XXL
Speciaal voor NijMeindertsma ontwierp De Roon Architecten een zevental hoogwaardige vrijstaande woningen die qua stijl goed aansluiten op de karakteristieke en monumentale bebouwing aan de Groningerstraatweg. Deze vrijstaande woningen zijn beschikbaar met 189 óf 208 vierkante meter woonoppervlakte plus aangebouwde stenen garage en zijn gesitueerd op kavels variërend van 526 tot 780 vierkante meter groot. 

Er zijn twee verschillende types beschikbaar:

NijJuursema XXL 
- 208 m2 woonoppervlak 
- Plus inpandige garage van 23 m2
- Minimaal 4 (slaap)kamers
- Kavelgrootte 671 of 780 m2

NijJuursema XL
- 189 m2 woonoppervlak
- Plus inpandige garage van 23 m2
- Minimaal 3 (slaap)kamers
- Kavelgrootte 526, 544 of 615 m2

Indeling
De specifieke indeling en plattegronden van de twee verschillende types woningen kunt u terugvinden onder de verschillende woningtypes onderaan deze presentatie. In de basis zijn de indelingen van de begane grond voor beide type woningen gelijk aan elkaar. De grootste verschillen vindt u op de 1e verdieping en de zolderverdieping. 

NijMeindertsma - De buurt
Deze nieuw te realiseren buurt is gelegen aan de rand van Grijpskerk. Het wordt kindvriendelijke buurt zonder doorgaand verkeer. De buurt kent één toegangsweg en één extra fiets/wandelpad als ontsluiting. Kinderen kunnen hier rustig op straat of op het centrale grasveld spelen. Of wat dacht u van gezellig samen vissen op de steiger van de bijbehorende vijverpartij? 

Verkoop & inlichtingen
Om in aanmerking te komen voor één van de woningen in NijMeindertsma kunt u een account aan te maken op de projectwebsite NijMeindertsma.nl. U kunt op de website uw top 5 woningen kenbaar maken. 

Meer informatie over de woningen zoals technische omschrijving, optielijsten, meer-minderwerkprijzen zijn beschikbaar via de makelaars.

Beschikbaarheid
Een er zijn nog een aantal woningen beschikbaar, kijk op NijMeindertsma.nl of informeer bij één van de makelaars naar de beschikbaarheid. Via de makelaars kunt u een optie verkrijgen op één van de woningen. 

De genoemde prijzen en maatvoeringen zijn onder voorbehoud.

Foto's

Omgeving

Monumentale panden, beschermde dorpsgezichten en groene landerijen met her en der authentieke boerderijen. Het zijn de karakteristieke kenmerken van het dorp Grijpskerk en de West-Groningse provinciestreek Westerkwartier. De sfeervolle woonplaats kent een rijke historie die terug te voeren is tot in de veertiende eeuw. En dat is terug te zien in de beleving van het lieflijke dorp. Grijpskerk telt tegenwoordig ruim 3.000 inwoners waarbij het dorp gestaag groeit. Langs de Groningerstraatweg staan bijzondere villa’s die de omgeving van project NijMeindertsma extra allure en een historische meerwaarde geven.

Voorzieningen
Grijpskerk kent een rijk verenigingsleven dat garant staan voor vele evenementen en activiteiten op het gebied van sport, cultuur en muziek. Op het gebied van onderwijs biedt Grijpskerk twee basisscholen en een school voor middelbaar onderwijs. Ook heeft het dorp beschikking over een eigen zwembad en een sociaal-cultureel centrum met bibliotheek en een museum. In het centrum van het dorp bevinden zich diverse aanbieders van dagelijkse boodschappen. Ook zijn hier enkele gezellige horecagelegenheden.

Bereikbaarheid
Heerlijk landelijk wonen maar toch ook alle gemakken en voorzieningen van de grote stad in de buurt. Dat geldt zeker voor wonen in NijMeindertsma! Wanneer je woont in Grijpskerk, bevindt je je op slechts twintig minuten rijden van de binnenstad van Groningen. Ook Leeuwarden bevindt zich op een afstand van dertig minuten rijden. Daarnaast heeft Grijpskerk een goede treinverbinding. Aan de rand van het dorp is een eigen treinstation gesitueerd. Hier vertrekt ieder halfuur een stoptrein richting Groningen (15 min) en Leeuwarden (32 min). In circa 10 minuten bent u op de A7 richting Drachten, Heerenveen of elders.

Natuur
Direct ten noorden van Grijpskerk ligt De Noorderriet. Een heerlijk wandelgebied ingericht met water, weide, moeras en bossages. Een heerlijke plek om even tot rust te komen en snel en dichtbij een wandeling te maken met vrienden, familie en/of uw viervoeter die aldaar buiten het broedseizoen los mag lopen. Op een kleine 10 autominuten is het Nationaal Park Lauwersmeer gelegen. Een werkelijk uniek stukje Nederland met eindeloze wandelmogelijkheden voor zowel overdag alsook aan te raden 's nachts!

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 5 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

 • NijJuursema XL

  Vrijstaande woning Van € 652.000 tot € 674.500 v.o.n.
  • wonen 189 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  NijJuursema XL (Bouwnr. 11) 189 m² wonen 5 kamers € 659.500 v.o.n.
  NijJuursema XL (Bouwnr. 13) 189 m² wonen 5 kamers € 674.500 v.o.n.
  NijJuursema XL (Bouwnr. 15) Onder optie 189 m² wonen 5 kamers € 652.000 v.o.n.
 • NijJuursema XXL

  Vrijstaande woning Van € 754.000 tot € 772.500 v.o.n.
  • wonen 208 m² wonen
  • aantal kamers 6 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  NijJuursema XXL (Bouwnr. 12) 208 m² wonen 6 kamers € 754.000 v.o.n.
  NijJuursema XXL (Bouwnr. 14) Onder optie 208 m² wonen 6 kamers € 772.500 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing