De Tichel

Groesbeek Verkoop gestart
Van € 272.000 tot € 625.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 31 (27 beschikbaar)
  • Wonen 97 tot 149 m²
  • Aantal kamers 1 tot 2
  • Perceel 107 tot 501 m²

Project De Tichel

DE DIGITALE INSCHRIJVING VAN DE 27 KOOPWONINGEN IS GESLOTEN. VANAF 1 APRIL AS. KUNT U CONTACT OPNEMEN MET HV MAKELAARDIJ OF ER NOG WONINGEN BESCHIKBAAR ZIJN NA DE TOEWIJZING.

--

Het is zover! De verkoop van project De Tichel in Groesbeek is gestart. De Tichel is een nieuwbouwproject aan de Kloosterstraat in Groesbeek op het voormalige terrein van Schreven Bouwmaterialen. Voor meer informatie over dit project verwijzen wij u graag door naar de daarvoor bestemde website

Indien u interesse heeft, kunt u dit kenbaar maken door zich in te schrijven. 

Let op! De digitale inschrijving van de 27 koopwoningen is inmiddels gestart en de inschrijfprocedure sluit op donderdag 25 maart as. om 12:00 uur. 

--

Het woningaanbod
In De Tichel komt een grote verscheidenheid aan woningtypen. Er komen hoek- en tussenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen en patiowoningen met een slaap- en badkamer op de begane grond.

In De Tichel komen 27 koop- en 4 huurwoningen in de volgende woningtypen:
• 4 tussenwoningen (vanaf ca. € 272.000,- v.o.n.)
• 2 hoekwoningen (vanaf ca. € 325.000,- v.o.n.)
• 12 twee-onder-één-kapwoningen (vanaf ca. 425.000,- v.o.n.)
• 4 levensloopbestendige patiowoningen (vanaf ca. 410.000,- v.o.n.)
• 5 vrijstaande woningen (vanaf ca. 545.000,- v.o.n.)

Alle woningen zijn zeer duurzaam en zelfs energieneutraal. Dat is goed voor mens en milieu en je geniet van zeer lage energiekosten.

De Tichel
Heb je nooit kunnen kiezen tussen een stadse of natuurlijke woonomgeving? Hou je van terrasjes, winkelen en gezellige drukte, maar ontspan je je ook graag in de natuur? En wil je voor beide niet uren in de auto hoeven zitten? Dan is nieuwbouwproject De Tichel echt iets voor jou! Je woont in het centrum van het bourgondische Groesbeek. Dit dorp ligt midden in een heuvelachtige en bosrijke omgeving én heeft ook nog eens alle (stadse) voorzieningen binnen handbereik.

Instant vakantiegevoel
Het is niet moeilijk om in Groesbeek een vakantiegevoel te krijgen. De prachtige omgeving met haar on-Hollandse heuvellandschap, omzoomd door prachtige bossen is in alle seizoenen adembenemend. ’s Zomers zijn de terrasjes in het centrum goed gevuld en er is altijd wel wat gezelligs te beleven. En wat dacht je van na een dag hard werken, nog even de mountainbike te pakken of de wandelschoenen aan te doen voor een prachtige tocht door de natuur? Dat wordt genieten!

Energieneutraal wonen
Er is bij het ontwerp van de woningen veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Alle woningen zijn energieneutraal en dat betekent dat ze bij normaal comfort en een normaal leefpatroon over jaar evenveel energie opwekken als verbruiken voor het verwarmen van de woning, voor het verkrijgen van warm tapwater en voor de ventilatie. Elke woning wordt ook voorzien van een eigen luchtwarmtepomp en voldoende zonnepanelen. Daarnaast worden alle woningen standaard geleverd met vloerverwarming. Met de vloerverwarming geniet je van een zeer aangenaam wooncomfort.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2021

Woningtypen

Van de 31 huizen in dit project zijn er nog 27 beschikbaar

Verkoopmakelaar

HV

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 024-3975755
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Tichel

Van € 272.000 tot € 625.000 v.o.n.