Wetterfront

Grou Verkoop gestart
Van € 260.215 tot € 395.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 23 (1 beschikbaar)
  • Wonen 142 tot 143 m²
  • Aantal kamers 1 tot 6
  • Perceel 320 tot 733 m²

Project Wetterfront

"Wetterfront", hét nieuwbouwplan in Grou waar 12 ruime twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen worden gerealiseerd op de voormalige locatie van Nij Friesmahiem. Daarnaast zijn er 7 vrije kavels in verkoop, gelegen met de achterzijde aan het Prinses Margrietkanaal.
Kortom, prettig wonen op een ruime kavel!

Alle woningen hebben een stijlvolle architectuur met verschillende metselwerken en robuuste kaders die de woning karakter geven. Standaard zijn de woningen al heerlijk ruim, maar wil je meer ruimte of luxe, dan zijn er volop mogelijkheden.

Twee-onder-één-kapwoningen - type Kagenaar
De 12 moderne halfvrijstaande woningen hebben een breedte van maar liefst 5,7 m en een diepte van 10,5 m. De woning heeft een ruime woonkeuken met uitzicht op de tuin die ligt op het oosten of westen. De woning is voorzien van 3 ruime slaapkamers en een riante badkamer met luxe sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch.

Vrijstaande woningen - type Stevenaak
De 4 royale vrijstaande woningen zijn maar liefst 5,7 m breed, hebben een diepte van 10,5 m en liggen op een ruime kavel met een oppervlakte van circa 456 tot 737 m². De bijzondere variaties in het metselwerk zorgen voor een speelse en warme uitstraling. De woningen hebben een vrijstaande stenen garage met achterom een riante tuin gelegen op het oosten of westen.

De woningen in Wetterfront zijn duurzame woningen. Het dak van de woning wordt gedeeltelijk voorzien van zonnepanelen. Het aantal zonnepanelen kan naar eigen wens worden uitgebreid. Ook worden de woningen standaard voorzien van vloerverwarming. Dit betekent dat je altijd een constante en comfortabele binnentemperatuur hebt.

7 Vrije kavels
Jouw droomwoning aan het water? Naast de twee-onder-éénkapwoningen en de vrijstaande woningen, gaan er ook 7 vrije kavels in de verkoop. De oppervlaktes van de kavels variëren tussen de 707 en 733 m². De kavels bieden vrij uitzicht over het Prinses Margrietkanaal en liggen tegelijkertijd dichtbij allerlei voorzieningen in Grou. Hier woon je landelijk, dorps en groen.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2019

Woningtypen

Van de 23 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Wetterfront

Van € 260.215 tot € 395.000 v.o.n.