Het Bureau

Grou In voorbereiding
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 14

Project Het Bureau

Aan de invalsweg in het centrum van het sfeervolle watersportdorp Grou komt Het Bureau: een stijlvol woongebouw met 12 riante appartementen en 2 penthouses met rondom een prachtig aangelegde tuin met bomenpracht en een gemeenschappelijk buitenterras.

De appartementen hebben een woonoppervlak van circa 100 m² en hebben standaard twee slaapkamers. De penthouses met een woonoppervlak van zo'n 130 m² hebben standaard drie slaapkamers.

Afhankelijk van de ligging van je appartement beschik je over één of twee eigen buitenruimtes. Bij een appartement op de zuidzijde is dat een balkon van circa 15 m². Ligt je appartement op het noordoosten of het noordwesten, dan heb je zelfs twee balkons: één van 11 m² en één van ruim 38 m². Heerlijk toch?

Wil je nog meer ruimte? De twee penthouses op de vierde woonlaag hebben ieder twee dakterrassen van respectievelijk 33 m² en 40 m². Ruimte, zon en uitzicht; wat wil je nog meer?

Daarnaast beschikt elk appartement over een eigen beschutte parkeerplaats op het naastgelegen parkeerterrein.

Wil jij riant en rustig wonen in het centrum van Grou? Schrijf je dan vrijblijvend in voor een appartement of penthouse in Het Bureau. Naar verwachting start de verkoop van dit exclusieve woongebouw in het 1e kwartaal van 2022.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: in voorbereiding
Verwachte start verkoop december 2021

Woningtypen

In dit project worden 14 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Het Bureau

Prijs op aanvraag