Recreatiepark Hellendoorn

Haarle (Gem. Hellendoorn) Bouw gestart
Van € 109.852 tot € 146.516 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 31 (29 beschikbaar)
  • Wonen 47 tot 59 m²
  • Aantal kamers 1 tot 4
  • Perceel 256 tot 473 m²

Project Recreatiepark Hellendoorn

Op het bosrijke Recreatiepark Hellendoorn worden deze zeer luxueuze recreatiechalets op eigen grond aangeboden. De recreatiechalets zijn onderverdeeld in drie types: Monaco, New York en Havana. Ieder type chalet laat zich herkennen door haar eigen uitstraling en indeling. Er is keuze uit zeer ruime kavels met oppervlaktes van 256 m2 tot 473 m2. De drie type chalets worden kant en klaar opgeleverd met alle voorzieningen en luxe uitstraling naar wens! De perfecte plek om een onvergetelijke tijd te hebben en nieuwe herinneringen te creëren.

Kies uw kavel, kies uw chalet!

Voor een natuurlijke uitstraling zijn de chalets standaard uitgevoerd met geïmpregneerd Scandinavisch Vurenhout aan de buitenzijde en antraciet gekleurde dakbedekking. Het chalet is volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. Zo kunt u ook in de koude wintermaanden genieten. Met een riant terras aan de voorzijde (optie), voor een zorgeloos verblijf.

Indeling chalet NEW YORK:
Wanneer u de voordeur binnen stapt, bevindt u zich in de hal. Aan de rechterzijde van de hal bevindt zich de badkamer. Deze is standaard uitgevoerd met een staand toilet, douchecabine met instap, wastafel met meubel (kleur Oak) en kraan, 80 liter boiler en een witgoedaansluiting. Daar tegenover bevindt zich de eerste slaapkamer met plek voor een eenpersoons- of stapelbed. De tweede slaapkamer bevindt zich daarnaast, met eveneens plek voor een eenpersoon- of stapelbed. Een deur verder naar links is de derde slaapkamer, geschikt voor een tweepersoonsbed.
Aan de linkerzijde, in de hal, is een tweede toiletruimte met een staand toilet. Aansluitend vindt u de open keuken.
Deze wordt uitgevoerd in de kleur wit en voorzien van een toplaminaat werkblad in betonlook, inclusief inbouw combimagnetron, inductie kookplaat, afzuigkap, inbouw vaatwasser, spoelbak met kraan en een inbouw koelkast (tafelmodel) met vriesvak.
Voorbij de keuken loopt u de ruime living in. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en geven u uitzicht op de mooie natuur rondom.
De gehele vloer wordt standaard uitgevoerd met linoleum in de kleur Light Oak. Alle wanden zijn voorzien van vurenhouten horizontale planken van 8 cm. breed in wit of ivoor afgewerkt.
De openslaande deuren aan de voorzijde geven toegang tot het riante terras (optie) en de tuin. Alle gemak onder één dak!

Indeling chalet MONACO:
Wanneer u het chalet binnenloopt, bevindt u zich in de hal. Aan de linkerzijde van de hal bevindt zich de open keuken. Deze wordt uitgevoerd in de kleur wit en voorzien van een toplaminaat werkblad in betonlook, inclusief inbouw combimagnetron, inductie kookplaat, afzuigkap, inbouw vaatwasser, spoelbak met kraan en een inbouw koelkast (tafelmodel) met vriesvak.
Voorbij de keuken loopt u de ruime living in. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en geven u uitzicht op de mooie natuur rondom.
Aan de rechterzijde van de hal bevindt zich de eerste slaapkamer. Deze slaapkamer is geschikt voor een tweepersoonsbed en er is ruimte voor een kledingkast. Een deur verder naar links bevindt zich de badkamer. Deze is standaard uitgevoerd met een staand toilet, douchecabine met instap, wastafel met meubel (kleur Oak) en kraan, 80 liter boiler en een witgoedaansluiting. De tweede slaapkamer bevindt zich daarnaast, met plek voor twee eenpersoons- of stapelbedden.
De gehele vloer wordt standaard uitgevoerd met linoleum in de kleur Light Oak. Alle wanden zijn voorzien van vurenhouten horizontale planken van 8 cm. breed in wit of ivoor afgewerkt.
De openslaande deuren aan de voorzijde geven toegang tot het riante terras (optie) en de tuin. Alle gemak onder één dak!

Indeling chalet HAVANA:
Via de openslaande deuren aan de voorzijde van het chalet, stapt u de living binnen. De gehele vloer wordt standaard uitgevoerd met linoleum in de kleur Light Oak. Alle wanden zijn voorzien van vurenhouten horizontale planken van 8 cm breed in wit of ivoor afgewerkt.
Aan de linkerzijde van de living bevindt zich de keuken. Deze wordt uitgevoerd in de kleur wit en voorzien van een toplaminaat werkblad in betonlook, inclusief inbouw combimagnetron, inductie kookplaat, afzuigkap, inbouw vaatwasser, spoelbak met kraan en een inbouw koelkast (tafelmodel) met vriesvak.
De eerste slaapkamer, geschikt voor een tweepersoonsbed, bevindt zich naast de keuken en is bereikbaar vanuit de living. Aan de rechterzijde van de living bevindt zich de tweede slaapkamer met plek voor een eenpersoonsbed of een stapelbed. Daarnaast bevindt zich de badkamer. Deze is standaard uitgevoerd met een staand toilet, douchecabine met instap, wastafel met meubel (kleur Oak) en kraan, 80 liter boiler en een witgoedaansluiting.
De openslaande deuren aan de voorzijde van het chalet en de dubbele raampartij aan de achterzijde zorgen voor veel lichtinval en geeft u uitzicht op de mooie natuur rondom.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop september 2021
Start bouw december 2021

Woningtypen

Van de 31 huizen in dit project zijn er nog 29 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Van Rossum Makelaardij

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0187-486343
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Recreatiepark Hellendoorn

Van € 109.852 tot € 146.516 v.o.n.