Raaks 3

Haarlem Verkoop gestart
Van € 347.500 tot € 675.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 30 (geen beschikbaar)
 • Wonen 51 tot 134 m²
 • Aantal kamers 2 tot 4

Project Raaks 3

ALLE APPARTEMENTEN ZIJN INMIDDELS VERKOCHT

We zijn gestart met de verkoop van de laatste fase van het woon- en winkelgebied de Raaks in het centrum van Haarlem. Als kers op de taart zal met Raaks 3 de laatste hand worden gelegd aan de realisatie van prachtige duurzame woningen in dit bijzondere gebied. De Lantaarn, De Veste en het eigentijdse hofje vormen het slotstuk van het vernieuwde Raaksgebied. Een historische plek in hartje Haarlem waar het een genot is om te wonen en te werken.

27 appartementen van 51 m2 tot 134 m2. De appartementen zijn voorzien van prettige buitenruimtes.

Duurzaam: in Raaks 3 worden energiezuinige, gasloze en duurzame woningen gerealiseerd die gebruik maken van bodemenergie en op het dak zullen zonnepanelen geplaatst worden.

Stadstuin: de gemeente is straks eigenaar maar de nieuwe bewoners en tuinliefhebbers uit de directe omgeving worden uitgenodigd om te tuinieren in de Boere’hof.

Het nieuwbouwproject Raaks 3 wordt ontwikkeld en gebouwd door de HBB groep uit Heemstede.

Wonen in de Raaks 3, op een historische plek, in het kloppende hart van Haarlem. Wie wil dat nu niet?

Foto's

Omgeving

Raakskwartier: In het vernieuwde Raakskwartier is een stadskantoor voor de gemeente Haarlem gerealiseerd, 9.000 m2 winkelruimte, zo’n 200 nieuwe appartementen, een bioscoop en een ondergrondse parkeergarage. Het Raaksgebied heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een zeer aantrekkelijk woon- en winkelgebied en een waardige uitbreiding van de Haarlemse binnenstad. Met Raaks 3 zal met de realisatie van prachtige, duurzame woningen de laatste hand worden gelegd aan de kers op de taart in dit bijzondere gebied. De Lantaarn, De Veste, De Drie Heren en het eigentijdse hofje vormen het slotstuk van het vernieuwde Raaksgebied. Een historische plek in hartje Haarlem waar het een genot is om te wonen en werken.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2019

Woningtypen

Van de 30 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • De Lantaarn

  Portiekflat Van € 347.500 tot € 599.500 v.o.n.
  • wonen 51 tot 87 m² wonen
  • aantal kamers 2 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • De Veste

  Portiekflat Van € 589.500 tot € 675.500 v.o.n.
  • wonen 95 tot 134 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Verkoopmakelaars

Hertog Makelaars Haarlem

Morgen bereikbaar vanaf 8:00
Bel 023-7470002

LAM makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 023-5319485
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing