De Drie Heren

Haarlem Oplevering gestart
€ 1.165.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 3 (geen beschikbaar)
 • Wonen 213 tot 227 m²
 • Aantal kamers 1
 • Perceel 80 tot 85 m²

Project De Drie Heren

PROGNOSE OPLEVERNG 1e Kwartaal 2022!

De Drie Heren: drie riante herenhuizen in centrum Haarlem

Drie riante herenhuizen in het historische centrum van Haarlem, met een dakterras en de mogelijkheid om wonen en werken te combineren. Het gaat om woningen van circa 212 tot ongeveer 226 vierkante meter, met een flexibele indeling.

De bouw van De Drie Heren, als onderdeel van nieuwbouwproject Raaks III, is in volle gang. De prognose is dat de woningen de 1e helft van 2022 kunnen worden opgeleverd, dat betekent dat u hier ongeveer over een jaar zou kunnen wonen (en werken).

De Drie Heren: statige nieuwbouw met de sfeer van toen, in centrum Haarlem

De drie nieuwe herenhuizen verrijzen aan de statige Wilhelminastraat. De architectuur sluit fraai aan bij de uitstraling van de huidige bebouwing. De witte sierlijsten van de aanpalende woningen worden bijvoorbeeld in de nieuwe gevels doorgezet. De herenhuizen hebben beneden de mogelijkheid van een hoge werkruimte, op de eerste verdieping is ruimte voor drie of vier slaapkamers, terwijl de bovenste verdieping een ruime woonkamer (met open keuken) en een dakterras heeft. Maar je kunt ook kiezen voor een andere indeling, met bijvoorbeeld wonen op de begane grond. Verder behoort een tweede badkamer of tweede keuken tot de mogelijkheden. De woningen hebben een inpandige fietsenberging. En de woningen zijn energiezuinig door de toepassing van zonnepanelen en een warmtepomp voor de energieopwekking. De prijzen beginnen bij 1.029.500,- euro (v.o.n.).

Wonen in Haarlem, nabij winkels, restaurants, cultuur en het strand

Je woont in De Drie Heren echt in het centrum van Haarlem, op een steenworp afstand van De Grote Markt. Met haar grachten en vele historische gevels heeft Haarlem wel iets weg van Amsterdam. Toch voelt de stad rustiger en meer dorps aan. Bijzonder: er zijn in Haarlem meer restaurantjes dan dagen in het jaar. Je kunt letterlijk elke dag een ander restaurantje uitproberen. Behalve culinair kun je ook cultureel je hart ophalen. Op loopafstand liggen namelijk de Stadsschouwburg, het Concertgebouw en de Toneelschuur. Verder vind je in Haarlem talrijke bijzondere winkels. Nog meer ontspanning: met de fiets ben je in een halfuur op het strand. En zodra er ook maar een beetje zon is, gaan in Haarlem de terrassen open en zie je mensen genieten van het mooie weer. Ook het strand is op korte fietsafstand bereikbaar. Haarlem heeft twee treinstations en is uitstekend bereikbaar vanuit Amsterdam, Utrecht en Den Haag.

Maak een afspraak met de makelaar en laat u inspireren naar de woon- en/of werkmogelijkheden in hartje Haarlem. Informeer tevens naar de beperkte mogelijkheid voor een bezoek op de bouwplaats of een oriënterend gesprek met een binnenhuisarchitecte.

KENMERKEN HERENHUIZEN
• Circa 212 m2 tot circa 226 m2 woonoppervlak;
• Buitenruimte: circa 19 m2 tot 21 m2;
• Berging inclusief warmtepomp, ventilatie en wasmachine/drogeropstelling;
• Inpandige fietsenberging;
• Flexibele indelingsmogelijkheid (o.a. mogelijkheid van werken aan huis of extra badkamer);
• Informeer naar uw woon en/of werkmogelijkheden!

Foto's

Omgeving

Raakskwartier: In het vernieuwde Raakskwartier is een stadskantoor voor de gemeente Haarlem gerealiseerd, 9.000 m2 winkelruimte, zo’n 200 nieuwe appartementen, een bioscoop en een ondergrondse parkeergarage. Het Raaksgebied heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een zeer aantrekkelijk woon- en winkelgebied en een waardige uitbreiding van de Haarlemse binnenstad. Met Raaks 3 zal met de realisatie van prachtige, duurzame woningen de laatste hand worden gelegd aan de kers op de taart in dit bijzondere gebied. De Lantaarn, De Veste, De Drie Heren en het eigentijdse hofje vormen het slotstuk van het vernieuwde Raaksgebied. Een historische plek in hartje Haarlem waar het een genot is om te wonen en werken.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: oplevering gestart
Start verkoop december 2019
Start oplevering maart 2022

Woningtypen

Van de 3 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • De drie heren - hoek

  Eindwoning € 1.165.500 v.o.n.
  • wonen 213 tot 227 m² wonen
  • aantal kamers 1 kamer
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Verkoopmakelaars

Hertog Makelaars Haarlem

Vandaag bereikbaar vanaf 11:00
Bel 023-7470002

LAM makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 023-5319485
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing