De Vierhoek

Haarlem
Van € 365.000 tot € 1.415.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 32 (5 beschikbaar)
  • Wonen 56 tot 238 m²
  • Aantal kamers 2 tot 6
  • Perceel 1 m²

Project De Vierhoek

Er zijn nog enkele bouwnummers beschikbaar! U kunt informeren naar de mogelijkheden bij Ellen Franken.

De Vierhoek is een bijzonder woningbouwplan, met historisch verhaal en door HER architecten en grafisch ontwerper en kunstenaar Joost Swarte vertaald naar nu. Een uniek puzzelstuk in het centrum van Haarlem. Maatwerk op alle vlakken.

DE VIERHOEK
De woningen van De Vierhoek zijn ondergebracht in vier zogenoemde bouwblokken. Deze vormen de vier hoeken waar het bouwplan zijn naam aan ontleent. Binnen deze vier hoekblokken ontstaat ruimte voor een hof en nog een zestal hofwoningen. Aan de Tempeliersstraat komt een pleintje met horecaterras. Onder de gebouwen en het Hof van De Vierhoek komt een kelder, hierin bevinden zich de meeste bergingen van de koopwoningen en de stallingplaatsen voor auto's. Het project is een mooie mix van verschillende woningtypen, van woon/werkstudio tot dubbellaags penthouse.

LOCATIE
In de statige Koninginnebuurt naast de Oude Stad en op 240 meter van de Stadsschouwburg. Vanuit deze nieuwe plek, kun je werkelijk alles doen: shoppen, naar musea, theater of de film, heerlijk uit eten, borrelen of bootje varen. Met het strand, de duinen en het bos op fietsafstand ligt het 24/7 vakantiegevoel op de loer in het gezellige Haarlem. Ook De Haarlemmerhout, het oudste groene Rijksmonument van Nederland, ligt samen met de Kleine Hout, rondom de kinderboerderij, het pannenkoekenhuisje en het Hildebrandmonument, op loopafstand. Dit is een geweldige locatie op een van de mooiste stukjes van Haarlem!

ALGEMEEN
* Woonoppervlakte vanaf ca. 47m2
* Duurzaam wonen op prachtige locatie
* Dakterras, terras of balkon
* Koopsom vanaf € 365.000,- v.o.n.
* Inclusief keuken- en wooncheque
* Koopsom stallingplaats € 50.000,- v.o.n.

Bel ons voor meer informatie op 023-5420244.

Foto's

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Van de 32 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Vierhoek

Van € 365.000 tot € 1.415.000 v.o.n.