De Haar Buyten

Haarzuilens In voorbereiding
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 16

Project De Haar Buyten

BINNENKORT IN DE VERKOOP: De start van de verkoop wordt verwacht in het vierde kwartaal van 2020. Meld u aan op de website dehaarbuyen.nl en wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen richting de start verkoop.

Op drie prachtige locaties nabij het dorp Haarzuilens, vlak bij de stad Utrecht, maar toch midden in de natuur, kunt u straks wonen in één van de 16 exclusieve woningen van het project De Haar Buyten.
Diverse riante woningen op ruime kavels, zowel in een bestaande boerderij als verschillende nieuwbouwwoningen.
Op alle drie, voormalige agrarische percelen, worden schitterende woningen gerealiseerd op ruime kavels met weidse vergezichten. Deze percelen bevinden zich verspreid rondom het dorp Haarzuilens en Kasteel de Haar.

10 woningen Ockhuizerweg 35
De locatie aan de Ockhuizerweg 35 is gelegen aan de noordzijde van het dorp Haarzuilens. Op deze locatie, die net buiten het dorp is gelegen, worden 10 woningen gerealiseerd. 3 woningen in de bestaande boerderij en 7 nieuwbouwwoningen.
De compositie van de woningen doet als geheel denken aan een boeren erf: 'wonen aan het erf'. Stuk voor stuk prachtige woningen met een eigen identiteit.

Ockhuizerweg 39
De locatie aan de Ockhuizerweg 39 is gelegen aan de noordzijde van het dorp Haarzuilens, net buiten de dorpsgrens. De houtopstand, de bomenrij, rondom dit perceel is nog een restant van de afscheiding van het voormalige agrarische erf.
Deze houtopstand zal grotendeels behouden blijven, maar wildgroei zal worden verwijderd en opgeknapt. Op deze wijze ontstaat er een zeer aangenaam erf, waarop 3 prachtige vrijstaande woningen worden gerealiseerd op zeer ruime kavels.

Achter Rijndijk 2-4
De locatie aan de Rijndijk, een voormalig agrarisch perceel achter de woningen Rijndijk 2 en 4, is een prachtige locatie met zicht op Kasteel de Haar, dat aan de overzijde van de Rijndijk is gelegen.
Het landschap rondom deze locatie zal de komende jaren veranderen door de aanleg van het Parkbos De Haar. Zo ontstaat een locatie: ‘wonen op een open plek aan de rand van het Parkbos’. Het ontwerp van deze woningen ademt een sfeer die meer past bij de ligging in het bos, vandaar ook de keuze van de architect voor een rieten kap.

Erfpacht
In 2000 heeft Natuurmonumenten het landgoed Haarzuilens verworven (389 hectare). Natuurmonumenten beheert sindsdien het grootste deel van het buitengebied in Haarzuilens.
De grond waarop de 16 woningen in De Haar Buyten gerealiseerd worden, is eveneens eigendom van Natuurmonumenten. Ook hier heeft Natuurmonumenten de grond uitgegeven in erfpacht.
Aan die erfpacht is een opstalrecht gekoppeld. Dat wil zeggen dat de erfpachter het recht heeft om op de betreffende grond een opstal, bijvoorbeeld een woning, te realiseren en in eigendom te hebben.

Momenteel is MBB Ontwikkeling de erfpachter.

Zodra een koper een overeenkomst voor een nieuwe woning in De Haar Buyten getekend heeft en de notariële akte gepasseerd is, gaat het recht van erfpacht over op de koper van de betreffende woning.

Bent u geïnteresseerd in een woning in De Haar Buyten?
Meld uw interesse dan op de website en wij brengen u op de hoogte zodra er nieuwe informatie beschikbaar is. Uiteraard berichten wij u dan ook als één van de eersten met de aankondiging: start van de verkoop.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: in voorbereiding
Verwachte start verkoop november 2020

Woningtypen

In dit project worden 16 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Haar Buyten

Prijs op aanvraag