De Lingst

Haelen
Van € 146.000 tot € 157.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 12 (2 beschikbaar)
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 827 tot 872 m²

Project De Lingst

De laatste 2 bouwkavels!

Haelen: water en natuur altijd dichtbij
Haelen is een landelijk gelegen kern van de gemeente Leudal die wordt doorkruist door de Haelense Beek. Dit riviertje stroomt langs molens en kastelen om vervolgens bij kasteel Aldenghoor haar entree te maken in het dorp.
Door de ligging tussen natuurgebied het Leudal en de Maas, zijn water en natuur altijd dichtbij. Het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland – de Midden-Limburgse Maasplassen – liggen in De Lingst aan uw voeten. Aan de andere kant fietst u zo het natuurgebied het Leudal in, met zijn typische beekdalen en de watermolen uit 1773.

Alles in de buurt
De Lingst ligt aan de rand van Haelen, vlakbij het dorpscentrum met supermarkten en andere winkels en voorzieningen binnen handbereik. Via de nabijgelegen aansluiting op de N273 bent u in 15 minuten in het centrum van Roermond of op de snelweg richting Eindhoven.
Aan De Lingst is het heerlijk wonen. Aan de rand van het dorp, met één voet in de natuur. En toch heeft u alle voorzieningen in de buurt. Geniet elke dag van de rust, het bos en het water. Tegelijk staat u zó in het levendige centrum van Roermond. Ook de basisschool "De Leerlingst" aan de Ringoven ligt op loopafstand.

De bouwkavels in het plan voor De Lingst biedt volop mogelijkheden om uw persoonlijke woonwensen te realiseren. Creëer uw unieke droomhuis dat precies voldoet aan uw woonwensen. Lees in de flyer hoe u zelf uw huis laat bouwen in tien overzichtelijke stappen. Van het budget tot de verhuizing.

Projectontwikkelaar: Jongen Projectontwikkeling te Beek. ()

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 12 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Peters Wiertz en Wijnands Makelaardij

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0475 310040

Damen Makelaardij

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0475 577111
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing