Marshoogte II - Roosdom Tijhuis

Hardenberg Verkoop gestart
Van € 267.500 tot € 379.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 17 (17 beschikbaar)
  • Wonen 122 tot 156 m²
  • Aantal kamers 6
  • Perceel 149 tot 399 m²

Project Marshoogte II - Roosdom Tijhuis

Na de succesvolle verkoop van de 23 woningen in de eerste fase van Marshoogte, is op woensdag 20 oktober de verkoop gestart van 17 nieuwe woningen de tweede fase van Marshoogte.

Het aanbod bestaat uit:

Woningmodel Statige Heren
6 twee-onder-één-kapwoningen

Woningmodel Dames aan de Brink
11 geschakelde ééngezinswoningen

Deze energiezuinige woningen worden gebouwd op deze locatie en zéér compleet opgeleverd:
-Inclusief keukencheque
-Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
-Inclusief zonnepanelen
-Inclusief bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
-Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en de eerste verdieping
-Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
Super duurzaam en klaar voor de toekomst: Conform de allerlaatste BENG-eisen

START VERKOOP: WOENSDAG 20 OKTOBER 2021
De verkoop van dit fraaie plan is gestart op woensdag 20 oktober. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is er geen fysieke start verkoop. Alle verkoopdocumentatie en prijzen vindt u vanaf het moment start verkoop online op de projectwebsite van Roosdom Tijhuis. Heeft u interesse in een woning? Inschrijven hiervoor kan vanaf start verkoop tot uiterlijk woensdag 27 oktober, 12:00 uur met behulp van de button "digitaal inschrijven". Na de sluitingsdatum zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

OP EN TOP DUURZAAM

BENG: KLAAR VOOR DE TOEKOMST
BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen. Doordat er extra zonnepanelen worden toegevoegd aan de woningen zijn deze zelfs nóg energiezuiniger dan verplicht is. Kortom, met deze woningen bent u volledig op de toekomst voorbereid.

GASLOOS & BODEMWARMTEPOMP
Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. De allereerste gasloze huizen van Roosdom Tijhuis in Hardenberg! Gasloos wonen betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage lage woon- en energielasten.

ZONNEPANELEN
Om uw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen op uw aanstaande woning vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van uw zonnepanelen.

FINANCIËLE VOORDELEN
Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteert u van lagere woonlasten. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau (vaak) meer leenmogelijkheden. Informeer hierover bij uw hypotheekverstrekker.

BLIJF OP DE HOOGTE
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door u in te schrijven op de site van Roosdom Tijhuis voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Hardenberg te volgen op Facebook.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Deze woningen worden verkocht via Deen Makelaars en Lamberink Makelaars in Hardenberg.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2021

Woningtypen

Van de 17 huizen in dit project zijn er nog 17 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Deen Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0523 263 520

Lamberink Makelaars & Adviseurs

Morgen bereikbaar vanaf 8:45
Bel 0523 270 174
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing