Evertshof

Harderwijk Verkoop gestart
€ 995.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 6 (1 beschikbaar)
  • Wonen 169 m²
  • Aantal kamers 7
  • Perceel 833 m²

Project Evertshof

WONEN IN EVERTSHOF

PRACHTIGE VRIJSTAANDE WONINGEN INCLUSSIEF BADKAMER EN SANITAIR!

Klaar voor de toekomst! Gasloos – Bodemwarmtepomp- zonnepanelen – Zeer energiezuinig

De woning beschikt over een bodemwarmtepomp en is daarmee gasloos. Gezien de bodemwarmtepomp, pv-panelen, uitstekende isolatiewaarden en een balansventilatiesystem met warmteterugwinning is de woning zeer energiezuinig. De woning kan worden voorzien van extra pv-panelen.

Evertshof ligt op een unieke locatie in het buitengebied van Harderwijk aan de gemeentegrens van Ermelo. Door de centrale ligging is het hofje erg goed bereikbaar.

Een nieuwe plek, gelegen op een stukje agrarische grond tussen Ermelo en Harderwijk. Een plek waar het ruikt naar vers gemaaid gras, waar u de wind door de bomen hoort waaien en waar u veel kleine erven en brinkjes ziet.
Evertshof, een erf dat aanvoelt als een kleinschalige gemeenschap en waar groen wonen gegarandeerd wordt.

Zes unieke woningen zijn van de tekentafel van EVE architecten gerold. Iedere woning is uniek en misschien sluit één van deze woningen wel perfect aan bij uw woonwensen.

Om een echt boerenerfje te creëren, zijn er twee soorten woningen ontworpen. Schuurwoningen en boerderijwoningen. Zowel levensloopbestendige- als gezinswoningen. Deze zijn zorgvuldig ingepast in de omgeving. Door gebruik te maken van aardse kleuren en materialen is er een rustig en ingetogen beeld gecreëerd. Zo vormen de woningen één familie.

Als u echt thuiskomt in uw nieuwe huis, is ons doel geslaagd.

Aardgasloos
Nederland wil zo snel mogelijk een samenleving worden met zo min mogelijk CO2-uitstoot. Om dit te realiseren zullen alle huishoudens op den duur van het aardgas af moeten. In het nieuwbouwproject Evertshof sorteren we vast voor op deze ontwikkeling en wordt er geen gasnet aangelegd. Uw woning is daarmee klaar voor de toekomst!

Bodemwater warmtepomp
De woningen van Evertshof worden verwarmd door middel van een bodemwarmtepomp. Dit is een milieuvriendelijke en aardgasloze manier om uw woning te verwarmen en u te voorzien van warm water in de badkamer en keuken. Zoals de naam al verklapt, haalt de bodemwater warmtepomp energie uit de bodem. De taak van de warmtepomp is om de nog koude temperatuur van de grond bruikbaar te maken voor het verwarmingssyteem in huis. De bodemwater warmtepomp heeft een hoger rendement dan andere type warmtepompen en kan bovendien passief koelen in de zomer.

Gebalanceerd ventilatiesysteem
Bij goed geïsoleerde woningen zoals in Evertshof, hoort een comfortabele en gezonde luchtkwaliteit. Balansventilatie is een systeem van mechanische ventilatie, waarbij de hoeveelheid aangevoerde verse buitenlucht volledig in balans is met de hoeveelheid afgevoerde vervuilde binnenlucht. Het is een gesloten ventilatiesysteem dat bestaat uit een ventilator, een warmte-terugwin-unit (WTW) en een aantal luchtkanalen. In de vochtige ruimte badkamer, toilet en keuken, wordt de gebruikte lucht afgezogen en in de droge ruimtes, woonkamer en slaapkamer, wordt verse lucht aangevoerd. Hierdoor ontstaat een comfortabel en gezond luchtklimaat.

Vloerverwarming
In de woningen wordt er gebruik gemaakt van vloerverwarming. Dit heeft veel voordelen ten opzichte van radiatoren, zoals een comfortabel klimaat, een lagere energierekening en complete vrijheid bij de inrichting van uw woning. Zonnepanelen Een warmtepomp draait op stroom: uw woning verbruikt hierdoor geen gas meer. De benodigde elektriciteit wordt voor een gedeelte opgewekt door de aanwezige PV-panelen op uw woning of carport.

HARDERWIJK

Uniek centrum
Het centrum van Harderwijk heeft een keur aan historische panden uit de middeleeuwen die de stad haar unieke sfeer geven. Hier vindt u gezellige winkels, sfeervolle hofjes en de karakteristieke Vischmarkt met gezellige restaurants en cafés.

Relaxen aan het water
Omdat de stad aan het Wolderwijd ligt, kunt u hier uitstekend recreëren. Vaar met een bootje vanuit één van de haventjes zo de randmeren op om te genieten van de rust en weidsheid van het water. Of neem de picknickmand mee en bezoek één van de vele strandjes.

Avonturen in het bos
In het aangrenzende bos van De Veluwe kunt u daarnaast heerlijk wandelen of fietsen. Wie weet spot u hier een ree of wild zwijn tijdens een tocht. Op zoek naar nog meer avontuur? Bezoek ook gerust het Klimbos met een oneindig lang klimparcours in de toppen van de bomen en met de spectaculaire rollercoaster zipline waarmee u op hoge snelheid door de bochten ‘vliegt’.

Jong en oud
Nagenoeg iedereen kent Harderwijk van het Dolfinarium waar uw kinderen zich gegarandeerd een dag kunt vergapen aan de kapriolen van de dolfijnen. Heeft u behoefte aan rust en ontspanning? Bezoek dan eens wellnessresort De Zwaluwhoeve; genieten van sauna’s, baden en diverse beautybehandelingen.

Foto's

Omgeving

Omgevingstekst

Alle voorzieningen op fietsafstand
In vijf fietsminuten (via toekomstig fietspad) bent u in het centrum van Drielanden (Harderwijk) waar diverse winkels aanwezig zijn. In het winkelcentrum vindt u supermarkten, een drogist en nog veel meer.

Ook bent u op de fiets binnen 15 minuten in het centrum van Ermelo of Harderwijk. Geniet hier van een drankje op één van de
terrassen of ga een hapje eten in één van de vele horecagelegenheden.

Uitvalsbasis voor de Randstad
Door de centrale ligging in het land is Evertshof erg goed bereikbaar. Met de auto bent u via de A28 binnen een half uur in
Amersfoort of Zwolle. Maar ook het openbaar vervoer biedt een goed alternatief, de stations van Ermelo en Harderwijk liggen op 10 minuten fietsafstand. U bent met de trein in een uur in hartje Utrecht en Amsterdam.

Geniet van de natuur
Evertshof ligt tussen de natuurgebieden De Veluwe en Het Wolderwijd, één van de Veluwerandmeren. De omgeving leent
zich er dan ook voor heerlijk te recreëren, denk hierbij aan wandelen, fietsen of waterskiën.

Met de bossen van de Veluwe in de achtertuin en het waterrijke Wolderwijd in de voortuin is er altijd iets te doen!

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2022

Woningtypen

Van de 6 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Randmeer Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0341-456455

Midden Nederland Makelaars Harderwijk B.V.

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0341-411541
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing