Waterfront KADE 05

Harderwijk Verkoop gestart
Van € 300.000 tot € 610.580 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 66 (3 beschikbaar)
  • Wonen 61 tot 205 m²
  • Aantal kamers 2 tot 5
  • Perceel 999 m²

Project Waterfront KADE 05

DE BOUW IS GESTART
Nog slechts enkele woningen en appartementen beschikbaar.

Belangstelling? Er valt nog iets te kiezen, en met alle optiemogelijkheden maak je van je nieuwe huis ook écht jouw thuis.

Alle verkoopinformatie staat online op de projectwebsite.

Kade05 bestaat uit Het Eiland en is uniek qua ligging. Het eiland is direct aan het water gelegen met een vaarverbinding naar het Randmeer.

Op het eiland komen 38 stadswoningen en 28 appartementen met een eigen parkeerplaats.

8 Walwoningen hebben de entree aan de Drees van Dordenkade en kijken uit over de Lelyhaven.
30 Kadewoningen liggen direct aan het water en hebben naast het ruime terras op de eerste verdieping ook een vlonderterras direct aan het water.

De ruime stadswoningen die hier gebouwd worden zijn er in diverse breedtematen en met drie of vier woonlagen, je kiest zelf voor het volume en wat het beste bij je past. Maar ook de indeling is maatwerk.

• Alle woningen zijn bijzonder en uniek!
• Grote diversiteit aan architectonische uitstraling en verschillende raamindelingen
• Een riant privé terras op de 1e verdieping van circa 15 m2
• Een privé parkeerplaats en een inpandige berging
• Drie en vier slaapkamers in de basis, met de mogelijkheid voor 5 tot 6 slaapkamers (bij de vierlaagse woning)
• Badkamer met wastafel, douche en 2e toilet op de 2e verdieping
• Extra badkamer mogelijk op de 3e verdieping
• Alle woningen zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen

Kade 05 heeft ook vier kleinschalige appartementengebouwen: op iedere hoek van het Eiland één. We onderscheiden het Pakhuis en de Kaai. De twee gebouwen met 14 appartementen liggen aan de Drees van Dordenkade en zijn het Pakhuis en de twee gebouwen met 14 appartementen gelegen aan de waterzijde noemen we de Kaai. Alle vier de gebouwen hebben een eigen uitstraling maar ze hebben ook veel gemeen.

• Een prachtige uitstraling door de hoogwaardige architectuur
• Kleinschalig appartementengebouw met slechts zeven appartementen en dus
een kleine VVE
• Er is een lift en videofoon in het gebouw aanwezig
• Terras en steiger aan het water voor gemeenschappelijk gebruik
• Ieder appartement heeft een privé parkeerplaats, een eigen afsluitbare berging
op de begane grond en een eigen balkon
• Alle appartementen zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen

DE INTERACTIEVE BROCHURE IS UITSLUITEND OP DE PROJECTWEBSITE IN TE ZIEN!

Naast Kade 05 is Van Wijnen in het Waterfront volop bezig met de ontwikkeling van Ons Stadsgezicht en Kade 10.

Interesse? Meldt u zich dan aan als belangstellende op en

Foto's

Omgeving

Nieuwbouw náást de historische binnenstad! De sfeer in deze karakteristieke nieuwbouwbuurt is onlosmakelijk verbonden met het wonen en leven bij het water, passend bij de historie van Harderwijk en met een knipoog naar de Hanzesteden. Behalve wonen zijn ook recreëren, werken en winkelen belangrijke onderdelen van het Waterfront. De historische binnenstad en ook de alledaagse voorzieningen, zoals de dagelijkse boodschappen, sport, school, de huisarts en winkels, liggen op loop- of fietsafstand.

Harderwijk is van oudsher onlosmakelijk met het water verbonden. In vroeger tijden bevoer de Hanzestad de Noord- en Oostzee om handel te drijven. Vissersboten brachten haring en paling aan land. Na de aanleg van de Afsluitdijk en de drooglegging van Flevoland ligt de stad aan het Wolderwijd en het Veluwemeer. Vanaf de tweede helft van de vorige eeuw werd de historische binnenstad geleidelijk van het water afgesneden. Het project Waterfront zorgt ervoor dat Harderwijk weer echt aan het water komt te liggen met een strand, een boulevard en mooie wooneilanden. Waterfront is een groots meerjarenplan van stedelijke herontwikkeling in de Gemeente Harderwijk.

De koopwoningen in Waterfront bestaan uit diverse woningtypen, zoals vrije kavels en appartementen op het Zuidereiland, het Noordereiland, de Bakens en de Watersportboulevard, maar ook boothuizen met recreatieve bestemming richting de Strekdam aan de achterzijde van het Dolfinarium. Volledig passend bij het beeld en de historie van Harderwijk! Veel bewoners hebben zelfs de mogelijkheid om de boot voor de deur te leggen of heel dicht bij huis, zoals in jachthaven De Knar. De kindvriendelijke wijk (bestaande uit de buurten De Knar, De Eilanden, De Kades en Stadswerven) telt op dit moment 1.305 inwoners (2021) en van alle woningen (circa 1.800) bestaat 57% uit koopwoningen. Het meest voorkomende type woning is de eengezinswoning (86%) en er wonen dan ook relatief veel gezinnen met kinderen (53%) vergeleken met de rest van Nederland (36%).

Het centrum van Harderwijk (loop- of fietsafstand) is rijk aan winkels en biedt voor ieder wat wils. Van luxe bakkerijen, ambachtelijke slagers, eigenzinnige speciaalzaken, charmante woonwinkels, trendy modezaken tot bekende winkels, zoals Hema en Blokker. Supermarkten zijn ook dichtbij te vinden.

In en rondom het Waterfront zijn veel fijne speelplekken en is het Waterfrontpark gecreëerd. Ook de waterscouting ligt voor de hand door de waterrijke locatie. Op loop- of fietsafstand bevindt zich de historische binnenstad, de nieuwe jachthaven, een stadsstrand en vele winkel-, horeca- en vrijetijdsvoorzieningen.

Bereikbaarheid
Het Waterfront is goed bereikbaar met de auto en het OV. Vanuit het Waterfront fiets je met een kwartiertje naar het station Harderwijk. Binnen enkele minuten rijd je naar de Knardijk (N302) en ben je met een halfuurtje in Lelystad of Almere. De N302 heeft ook een goede aansluiting met de A28, waardoor Zwolle, Utrecht en zelfs Amsterdam goed te bereiken zijn.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2022

Woningtypen

Van de 66 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing