De IJzergieterij - Lus 1

Hardinxveld-Giessendam Verkoop gestart
Van € 189.000 tot € 650.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 62 (2 beschikbaar)
  • Wonen 50 tot 157 m²
  • Aantal kamers 2 tot 5
  • Perceel 122 tot 364 m²

Project De IJzergieterij - Lus 1

De IJzergieterij - Lus 1

Nog enkele beschikbaar! Hoe fantastisch is het straks wonen op deze unieke locatie in Hardinxveld-Giessendam. Een eigenzinnige wijk pal aan de rivier met stoere woningen en appartementen. Een wijk van inspirerende contrasten. Waar de industriële architectuur open groene doorkijkjes ontmoet - over het water kijk je zo uit op de Biesbosch! Waar de historische, ambachtelijke locatie modern comfort ontmoet en de stadse lifestyle.

Appartementen
Trots aan de 'skyline' in De IJzergieterij staan drie appartementgebouwen direct gelegen aan het water. Door de slimme indeling, de ligging en het speelse gevelontwerp is ieder appartement in de IJzergieterij uniek. De uitstraling van buiten is stoer en industrieel, van binnen zijn de appartementen heerlijk ruim en licht van opzet, en uiteraard van alle luxe en eigentijds comfort voorzien.

Eengezinswoningen
Het hart van de wijk wordt gevormd door stoere, eigentijdse eengezinswoningen die speels zijn gegroepeerd. De IJzergieterij wordt uitgesproken ruim en open van opzet, met fijne tuinen en veel aandacht voor groen in de wijk. De woningen zijn zelf fors van afmeting en standaard voorzien van meerdere slaapkamers. Hoe geweldig is het om hier te wonen met opgroeiende kinderen: met water en natuur in je achtertuin!

Compact Living
Ben je single of starter op de woningmarkt? Ook jij krijgt helemaal je eigen plek in de IJzergieterij met een diversiteit aan tweekamer appartementen! Deze eigentijdse woningen zijn heel compact ingedeeld qua woonprogramma maar ze zijn verrassend ruim en licht van binnen. Zie jij jezelf al wonen in je eigen 'loft' in de IJzergieterij?

Zie je jezelf hier al wonen? We maken graag een afspraak om het project persoonlijk toe te lichten.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2021

Woningtypen

Van de 62 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De IJzergieterij - Lus 1

Van € 189.000 tot € 650.000 v.o.n.