Ons Dorp - Fase 2 (Blauwe Zoom)

Hardinxveld-Giessendam Bouw gestart
Van € 460.000 tot € 845.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 35 (8 beschikbaar)
  • Wonen 148 tot 168 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 143 tot 492 m²
Blikvanger Duurzaam wonen in een kindvriendelijke wijk met oog voor de natuur!

Project Ons Dorp - Fase 2 (Blauwe Zoom)

DEFINTIEVE START BOUW SEPTEMBER 2023

Het nieuwbouwproject Ons Dorp in Hardinxveld-Giessendam is gebaseerd op het gevoel van een echt dorp. De saamhorigheid, het actieve buitenleven, het buurtgevoel met pleintjes in een landelijke, groene en waterrijke omgeving. Echt thuiskomen. De grote diversiteit aan woningtypes zorgt voor een gezellig straatbeeld. De twee boerenerven in Ons Dorp maken het tot een karakteristiek project waar u met veel trots kunt wonen.

De woningen zijn allemaal uitgerust met een bodemwarmtepomp, vloerverwarming met top-koeling voor in de zomer en zonnepanelen. Uiteraard is het project geheel gasloos. Alles bij elkaar zorgt voor optimaal comfort én een aanzienlijke kostenbesparing op de vaste lasten. Echt een project met het oog op de toekomst.

Het nieuwbouwproject Ons Dorp is ontwikkelt met respect voor de omgeving. Het is een gevarieerd, waterrijk en groen project. De aandacht voor flora en fauna vergroot uw woongenot. Natuurinclusief noemen we dat!
Een deel van de voortuin en de tuinafscheidingen zijn bij de oplevering al gereed en bij de V.O.N.-prijs inbegrepen.

Wat Ons Dorp tot uw dorp maakt, is dat er voor iedereen plaats is. Levensloopbestendige woningen, rijwoningen, twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande huizen vormen méér dan een woonwijk. Opgroeiende kinderen krijgen in elke levensfase volop de ruimte. Natuurlijke afscheidingen creëren optimale privacy. En dat alles op een rustige, maar uiterst goed bereikbare locatie! De ruimte van een dorp, met de stad op een kwartiertje rijden.

In de architectuur van vind u de karaktereigenschappen terug vanuit de oorspronkelijke lintbebouwing. De traditionele dijkwoningen met de bekende topgevel en de boerenwoningen met rieten kappen maken het tot een prettige woonsfeer dat echt dorps aandoet.

De start van de bouw staat gepland voor de zomer van 2023. De projectontwikkelaar verwacht de woningen ongeveer 1 jaar later op te kunnen leveren.

Wilt u meer informatie over de woningen die gerealiseerd gaan worden in Fase 2? Kijk dan op de projectwebsite

Foto's

Omgeving

Te beginnen met alle voorzieningen. De school, het kinderdagverblijf en het winkelcentrum vindt u op loop- en fietsafstand. Het openbaar vervoer bereikt u wandelend en zorg- en sportvoorzieningen liggen in de directe omgeving. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A15, die Gorinchem, Dordrecht en Rotterdam ontsluit.

Als één van de oudste nederzettingen in de Alblasserwaard wordt Hardinxveld-Giessendam gekenmerkt door het dorpse karakter. Met Ons Dorp bieden wij u een plek die alle vertrouwde en nostalgische waarden van het dorp Hardinxveld-Giessendam in zich verenigt.

Buiten de karakteristieke, sociale dorpse eigenschappen is de bereikbaarheid kenmerkend voor Ons Dorp. Het is immers een kleine stap naar uw buren, een lage drempel naar gemeenschappelijke buitenruimtes. Bereikbaarheid die vooral ook tot uitdrukking komt in een breder perspectief. Door de centrale ligging van Hardinxveld-Giessendam én de situering van Ons Dorp aan doorgaande routes, woont u straks in alle rust in een uiterst toegankelijk en bereikbaar dorp.

Het is rustig en comfortabel wonen in Hardinxveld-Giessendam. In de historische dorpskern vindt u ontspanning in de lokale horeca, of slaagt u gegarandeerd bij de plaatselijke winkels.

De uitgestrekte polder van de Alblasserwaard biedt in de directe omgeving alle gelegenheid tot recreëren of even lekker uitblazen. Iets verder leidt de Beneden-Merwede u naar de Dordtse en Brabantse Biesbosch!

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop oktober 2022
Start bouw september 2023
Verwachte oplevering september 2024

Woningtypen

Van de 35 huizen in dit project zijn er nog 8 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Ons Dorp - Fase 2 (Blauwe Zoom)

Van € 460.000 tot € 845.000 v.o.n.