Nieuw Trebol appartementen

Harlingen Bouw gestart
Van € 419.000 tot € 899.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 16 (5 beschikbaar)
  • Wonen 113 tot 190 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project Nieuw Trebol appartementen

16 Luxe & Duurzame Koopappartementen

Wonen op een historische plek in de binnenstad van Harlingen: het kan in plan Nieuw Trebol. Op deze prachtige plek aan de Zuidoostersingel, waar meer dan een eeuw de Skouburg van Harlingen stond, verrijst binnenkort een markant gebouw met 16 moderne en luxe appartementen. Hier krijgt wonen op de eerste rang een heel bijzondere, nieuwe dimensie.

Jouw nieuwe appartement ligt in de historische binnenstad van Harlingen. Dat betekent wakker worden met een prachtig uitzicht over het water van de Zuidoostersingel. De topjes van de schepen die ’s ochtends vroeg al voor je ramen langsdrijven. Genieten van eeuwenoude markante bomen langs de weg. Wandelen in de Engelse tuin met haar smûke doorkijkjes. Fietsen langs de gracht, genietend van de reuring op het water. Of in de winter de schaatsen onderbinden wanneer er ijs ligt. Hier geniet je van ieder seizoen. In deze knusse stad voel je je direct thuis

De huidige locatie van Zalencentrum Trebol aan de Zuidoostersingel zal plaats maken voor een markant woongebouw van hoge kwaliteit waardoor deze bijzondere locatie een totaal nieuw aanzien krijgt. Zo brengen we op deze unieke plek in Harlingen een stukje historie terug op een duurzame en toekomstbestendige manier. Het majestueuze ontwerp van het nieuwe gebouw is gebaseerd op de architectuur van de oude Skouburg Trebol, die aan het begin van de 20e eeuw gebouwd werd. Op die manier smelten heden en verleden samen in het hart van Harlingen.

Bouwbedrijf Lont ontwikkelt samen met Harns Invest, Penta Architecten en onze ketenpartners 16 hoogwaardige en duurzame appartementen ‘Nieuw Trebol’ in Harlingen. Wij profiteren van jarenlange ervaring en bewezen vakmanschap. Met onze kennis en kunde dragen we bij aan de uitwerking van een onderhoudsarm bouwkundig ontwerp en een gebruiksvriendelijke duurzaam installatie.

De appartementen variëren qua oppervlakte van 107 tot 142 m² en beschikken allemaal over een balkon en voldoende parkeergelegenheid. Kies je voor het penthouse van maar liefst 190m² op de bovenste verdieping, dan geniet je iedere dag van een zeer ruim dakterras. Ieder appartement beschikt over voldoende parkeergelegenheid en een ruime berging op de begane grond.

Vloerverwarming in de winter en vloerkoeling in de zomer: jouw nieuwe appartement is voorzien van alle luxe en slimme innovaties die je je kunt wensen. Optimale isolatie en zonnepanelen op het dak zorgen voor een energiezuinig gebouw met een groen-certificaat, waarmee je klaar bent voor de toekomst.

Verwachte start bouw: najaar 2020

Ga voor meer informatie naar nieuwtrebol.nl en selecteer uw appartement naar voorkeur via de woningselector.

Voorbehoud verkoop eigen woning + voorbehoud van financiering behoren tot de mogelijkheden.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop juli 2019
Start bouw april 2020

Woningtypen

Van de 16 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Nieuw Trebol appartementen

Van € 419.000 tot € 899.000 v.o.n.