Langs de Weiden

Hasselt
Van € 385.000 tot € 515.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 17 (geen beschikbaar)
  • Wonen 107 tot 130 m²
  • Aantal kamers 1 tot 3
  • Perceel 138 tot 200 m²

Project Langs de Weiden

Project is volledig uitverkocht.

Wonen in Hasselt betekent wonen in een karakteristieke Hanzestad aan het Zwarte Water, die grenst aan het natuur-, vaar- en recreatiegebied van de Kop van Overijssel. Het nieuwe project ‘Langs de Weiden’ heeft een landelijk en dorps karakter. Kortom, fraai en landelijk wonen, maar wel op een steenworp afstand van grote steden als Zwolle, Kampen en Meppel.

Het nieuwbouw project ‘Langs de Weiden’ is onderdeel van de nieuwe wijk ‘Hasselt over de Weede’. VanWonen ontwikkelt hier 42 woningen in verschillende fasen.
Bijzonder voor dit project zijn ook de zeer flexibel indeelbare woningen met een extra ruimte op de begane grond. Dit biedt de mogelijkheid voor bijvoorbeeld een slaapkamer en badkamer of een werkkamer met bijkeuken op de begane grond. Dit wordt gecombineerd met voldoende ruimte op de verdieping. Buitengewoon geschikt voor nu maar ook voor de toekomst. Vanwege deze flexibiliteit ideaal voor minder-validen en voor jong en oud(eren).

In de eerste fase worden 6 van deze flexibel indeelbare semi-bungalows gebouwd, 4 hoekwoningen en 7 tussenwoningen, waarvan 2 met sprong.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 17 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Langs de Weiden

Van € 385.000 tot € 515.000 v.o.n.