Nieuw Rein

Hazerswoude-Rijndijk
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 89 (geen beschikbaar)

Project Nieuw Rein

Alle woningen zijn nog beschikbaar. Wij verwachten de start verkoop van deze woningen in het voorjaar 2021.

Landelijk wonen aan de Oude Rijn, midden in het Groene Hart

In Hazerswoude-Rijndijk wordt nieuwbouwproject Nieuw Rein gerealiseerd. Een prachtige plek aan de oevers van de Oude Rijn. Hier komen 106 duurzame woningen met een zeer gevarieerd woningaanbod. Het ontwerp van de woningen is tijdloos in stijlvolle architectuur. De woningen worden voorzien van een warmtepompinstallatie voor duurzame warmte.

Het ontwerp van de woningen is tijdloos in stijlvolle architectuur. In Nieuw Rein staat de waterrijke omgeving en de unieke ligging in het Groene Hart centraal. Het plan is zo gesitueerd dat er vanuit het gehele plan mooie zichtlijnen zijn gecreëerd naar de Oude Rijn. Een mooi park en een haventje zijn tevens onderdeel in het plan. De meeste tuinen van de riante woningen zijn gericht op het zonnige zuidwesten. Sportfaciliteiten, scholen, winkels en supermarkten bevinden zich allemaal in de buurt. Maar Nieuw Rein is vooral het middelpunt van het Groene Hart én de Randstad. Dat maakt deze locatie zo uniek. Natuur, watersport, wonen en werken. Binnen 10 autominuten bent u in Leiden, binnen 30 autominuten in Den Haag, Rotterdam, Utrecht of Amsterdam. Waar vindt u dat in Nederland?

Wonen in Nieuw Rein: een buitenkans voor de ware levensgenieters.

De planning is dat de verkoop start rond de zomer van 2020. Op dit moment zijn de woningen nog in ontwikkeling, dat betekent dat de projectontwikkelaar, samen met de architect en de gemeente, bezig zijn met het definitief maken van de ontwerpen van de woningen.

Schrijf u alvast in als belangstellenden en wij houden u graag op de hoogte!

Nieuw Rein beschikt over de volgende 5 woningtypen:

VRIJSTAANDE VILLA
Aan de binnenhaven en de groenstrook komt de enige vrijstaande villa van het plan. Deze wordt aantrekkelijk vormgegeven en heeft ook de mogelijkheid om een sloep of bootje aan de tuin aan te leggen.
Woonoppervlakte: circa 180 m²
Indicatie koopsom: vanaf circa €750.000,- v.o.n.

TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING
Deze woningen liggen voor het overgrote deel direct met de tuin aan het water van de Oude Rijn of grenzen aan de binnenhaven. Hierdoor ontstaat voor een aantal woningen de unieke mogelijkheid om een sloep of bootje aan te leggen aan je eigen tuin. Ook bij deze woningen is de relatie met de Oude Rijn én de vergezichten naar de historische boerderijen overduidelijk aanwezig. De woningen zijn in de basis ruim van opzet en krijgen een aangebouwde garage.
Woonoppervlakte: circa 179 m²
Indicatie koopsom: vanaf circa €625.000,- v.o.n.

GESCHAKELDE TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING
De geschakelde twee-onder-één-kapwoningen liggen, slechts gescheiden door een autoluw straatje, aan de Oude Rijn. Op deze unieke plek in het plan ervaart u het water, de watersport én de vergezichten naar de historische boerderijen aan de overzijde het allerbeste. De woningen worden zo ontworpen dat er vanuit je leefkeuken met veranda volop zicht op het water is en de tuingerichte woonkamer op het zuidwesten is georiënteerd. Wilt u liever de woonkamer aan de Oude Rijn? Optioneel is er veel mogelijk bij deze woningen.
Woonoppervlakte: circa 157 m²
Indicatie koopsom: vanaf circa €525.000,- v.o.n.

HERENHUIS
Op verschillende aantrekkelijke plekken in het plan komen ruime herenhuizen. Met een woningbreedte van maar liefst 6 meter zijn deze extra ruim van opzet. Deze herenhuizen liggen voornamelijk direct aan het groen of ze krijgen een directe relatie met het haventje of de Oude Rijn. Door de breedte van de woning is het mogelijk om een ruime eetkeuken te creëren met openslaande deuren naar de voortuin of het parkje. Enkele herenhuizen worden voorzien van een fraaie veranda aan de voorzijde of een indrukwekkende tuitgevel.
Woonoppervlakte: circa 154 m²
Indicatie koopsom: vanaf circa €425.000,- v.o.n.

EENGEZINSWONING
De Rijndijk wordt opnieuw ingericht met brede stoepen en een groenstrook. Aan deze Rijndijk komen ruime en klassiek vormgegeven eengezinswoningen. De woningen hebben standaard 3 slaapkamers op de verdieping, een complete badkamer en een nog vrij in te delen zolder. Het stijlvolle ontwerp en de fraaie diepe achtertuin maakt deze woning tot een heerlijk huis om in te leven.
Woonoppervlakte: circa 130 m²
Indicatie koopsom: vanaf circa €350.000,- v.o.n.

Foto's

Omgeving

Op een steenworp afstand van het centrum van Leiden, maar ook zo in Alphen aan den Rijn

Klaar met werken, tijd voor ontspanning en genieten van uw vrije tijd? Alleen, samen met vrienden of met het gezin er op uit. U woont straks midden in het Groene hart van Nederland. Dat betekent eindeloos varen naar het Braassemermeer of De Kaag. Heeft u geen boot? Huren kan ook in de buurt. Geniet al fietsend van de Veenwoude-route. Maak de mooiste wandelingen in het populaire wandelnetwerk. Wonen in Nieuw Rein is oneindig genieten van een waterrijk en uniek natuurgebied.

• In Hazerswoude-Rijndijk aan de oevers van rivier de Oude Rijn
• Landelijk wonen, werken in de Randstad en ontspannen in het Groene Hart
• Gemeenschappelijk haventje voor sloep of bootje
• Waterrijke omgeving, uniek natuurgebied voor rust en ontspanning
• Leiden, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam binnen 30 autominuten bereikbaar
• Leiden, Alphen aan den Rijn en Amsterdam zijn ook via het water bereikbaar
• Sportverenigingen, scholen, buurtwinkels en supermarkten op fietsafstand
• Vanaf 2020: nieuw NS station Hazerswoude-Rijndijk

360° foto's en video

Video

Woningtypen

In dit project worden 89 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaars

De Leeuw Makelaardij

Vandaag bereikbaar vanaf 8:45
Bel 071-405 16 16

De Pater Makelaardij NVM

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0182-613822
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing