Hof van Rijnenburg

Hazerswoude-Rijndijk
Van € 329.500 tot € 620.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 28 (geen beschikbaar)

Project Hof van Rijnenburg

Binnenkort in verkoop: Hof van Rijnenburg

Op de voormalige Carrier-locatie aan de Willem Kloosstraat/Rijndijk in Hazerswoude-Rijndijk zal een nieuw groen woonhof worden gerealiseerd, het nieuwbouwplan “Hof van Rijnenburg”. Het woonprogramma voor dit groene woonhof bestaat uit 28 eengezinskoopwoningen in verschillende formaten en uitvoeringen, dus er is keus voor elke woonwens.

Het ontwerp
ZVA Architecten uit Den Haag is verantwoordelijk voor het ontwerp van de woningen in het Hof van Rijnenburg. Diverse ontwerpsessies hebben geleid tot een voorlopig ontwerp met een programma van 28 woningen. De getoonde impressies zijn slechts ter indicatie, hier kunnen geen rechten ontleend aan ontleend worden.

Er zijn 5 typen woningen ontworpen, varierend in grootte, ligging en uitstraling, kortom voor iedereen een woning op maat.
- Type Veldbies , gezinswoning met de tuin aan het water, koopsommen vanaf € 399.000,=
- Type Bloemheester, gezinswoning die ook levensloop bestendig gemaakt kan worden, koopsommen vanaf € 329.500,=
- Type Verbena, prachtige rijwoningen met zonnige tuin, koopsommen vanaf € 375.000,=
- Type Diamantgras, twee-onder-een-kap woning, koopsommen vanaf € 620.000,=
- Type Zegge, zeer royale gezinswoningen, koopsommen vanaf € 445.000,=

Alle woningen worden compleet uitgevoerd met sanitair en tegelwerk en een keuken inclusief inbouwapparatuur. De warmteopwekking is gasloos en de woningen zijn extra energiezuinig. Het gezamenlijke openbare hof wordt groen ingericht en maakt het elkaar ontmoeten aantrekkelijk.

Vooruitblik
In de komende weken zal het ontwerp een definitieve vorm krijgen en zal ook de techniek van de woningen verder worden uitgewerkt. Uitgangspunt voor het plan is niet alleen een prachtig ontwerp wat goed past in de bestaande omgeving, maar ook het toepassen van nieuwe technieken op het gebied van installaties en duurzaamheid. Dit resulteert in extra wooncomfort en lagere energielasten.

We verwachten de verkoop van de woningen in oktober te starten.

Heeft u interesse? Meldt u dan aan als geïnteresseerde, dan houden we u op de hoogte van de voortgang en zullen u uitnodigen voor de start verkoop.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 28 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Hof van Rijnenburg

Van € 329.500 tot € 620.000 v.o.n.