't Prinsenwiel (21 appartementen)

Hedel Bouw gestart
Van € 455.000 tot € 655.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 22 (4 beschikbaar)
  • Wonen 84 tot 136 m²
  • Aantal kamers 3

Project 't Prinsenwiel (21 appartementen)

Nog enkele appartementen beschikbaar!

De bouw is reeds gestart. Naar verwachting worden de appartementen het 2e kwartaal van 2024 opgeleverd. Mocht u interesse hebben in een van de appartementen of andere vragen hebben neem dan contact op met de makelaar voor een vrijblijvend gesprek.

't Prinsenwiel te Hedel
Op een uniek gelegen plekje aan de Nieuwe Wiel langs de Maasdijk in Hedel, komt project ’t Prinsenwiel, een hofje met 21 appartementen en 4 royale twee-onder-een-kapwoningen. Met uitzicht op het rustige wiel en over de Maasdijk richting ’s-Hertogenbosch, is het hier volop genieten van deze landelijke omgeving.

De appartementen
Een appartementengebouw met de architectuur van een grote villa. Dat was het uitgangspunt voor het ontwerp van ’t Prinsenwiel. Via een royale entreehal komt u in het appartementengebouw van 4 bouwlagen. Kleinschalig van opzet en met appartementen van ruim 80 m2 tot 150 m2. Voor elke wens is er een appartement beschikbaar.

De begane grond telt 5 appartementen met mooie terrassen die uitkijken over de tuin, het wiel of het hofje. Op de eerste verdieping zijn 7 appartementen gelegen, elk van verschillende grootte en uitzicht. Op de tweede verdieping zijn eveneens 7 appartementen gelegen, met als bijzonderheid dat 5 van deze appartementen een extra verdieping of entresol op de derde verdieping hebben. Op de derde verdieping zijn nog 2 mooie dakappartementen gelegen met terrassen in de kap.

Het terrein van 't Prinsenwiel biedt ons de ruimte om totaal 58 parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers aan te leggen, een mooie tuin te maken en een gezellig vlonderterras aan de oever van de Wiel. Iedere bewoner krijgt de beschikking over een eigen, vaste parkeerplaats op het terrein. De inrit ligt aan de Prinses Beatrixstraat en het gehele terrein met hofje blijft eigendom van de bewoners en is daarmee privé terrein.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop september 2022
Start bouw februari 2023

Woningtypen

Van de 22 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

't Prinsenwiel (21 appartementen)

Van € 455.000 tot € 655.000 v.o.n.