De Vrije Heeren

Heerewaarden Bouw gestart
Van € 235.000 tot € 290.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 11 (2 beschikbaar)
  • Wonen 100 tot 120 m²
  • Aantal kamers 3 tot 5
  • Perceel 106 tot 284 m²

Project De Vrije Heeren

Wonen in alle vrijheid, midden in een natuurgebied aan de oeverwalstroken en uiterwaarden tussen de Waal in het noorden en de Maas in het zuiden. Volop genieten van het water; zwemmen of picknicken aan het strandje, vanuit de jachthaven met een boot de Maas op, lekker waterskiën of suppen of heerlijk kilometers fietsen op de dijk. Dat kan in de woningen van ‘de Vrije Heeren’ in Heerewaarden. Heerewaarden midden in de natuur en toch centraal in Nederland. 

De woningen zijn voorzien van karakteristieke details in de gevels waardoor een sfeervolle uitstraling ontstaat. De karakteristieke dakkapellen aan de voorzijde en de stijlvolle vormgeving geven een duidelijke identiteit aan deze woningen.

De bouw van deze uniek gelegen woningen aan de Dr. Willem Dreesstraat en de Maasdijk is gestart. De verwachte oplevering is eind 2021, dus je kunt op relatief korte termijn al in deze woning wonen.

Het dorp is omgeven door een prachtig natuurgebied waar gestruind, gerecreëerd, gewandeld, gevaren en gefietst kan worden. Op korte loopafstand bevinden zich vele strandjes en oevers om uit te waaien of tijdens warme zomers af te koelen. Door de ideale ligging aan de haven in een schitterend natuurgebied zijn er tal van sportieve en recreatieve mogelijkheden op en rond het water. De authentieke bebouwing met zijn beschermde dorpsgezichten maakt de woonbeleving compleet.

Meer informatie over dit project is ook te vinden op de projectwebsite

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop mei 2020
Start bouw oktober 2020

Woningtypen

Van de 11 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Van Erp Makelaardij

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0487 517777
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing