HUGO 2

Heerhugowaard Verkoop gestart
Van € 183.400 tot € 299.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 35 (geen beschikbaar)
  • Wonen 69 tot 121 m²
  • Aantal kamers 3 tot 5
  • Perceel 85 tot 171 m²

Project HUGO 2

INSCHRIJVING NIET MEER MOGELIJK

De verkoop zal online geschieden, via de projectwebsite kunt u het inschrijfformulier en prijslijst downloaden:

Betaalbaar, energiezuinig en gezond wonen
In De Draai Heerhugowaard worden 35 NeroZero® woningen gebouwd. Dit betekent gezond wonen door de bijzondere techniek in de woningen zoals de goede ventilatie en de speciale fluisterstille afzuigkap die ervoor zorgt dat de fijnstofproductie tijdens het koken effectief wordt afgevoerd.
Uw eigen woning is onderhoudsarm, heeft een gezond binnenklimaat en biedt u tevens maximaal comfort door de hoge eisen die wij aan onze woningen stellen. De woningen zijn energieneutraal* door middel van een zonnepaneelinstallatie en volledig aardgasloos vanwege de aansluiting op het milieuvriendelijke en duurzame warmtenet van de HVC. De woningen zijn ontwikkeld met het oog op gezond en comfortabel wonen. Een huis om fijn te leven met oog op de toekomst!

Kwaliteit op het hoogste niveau
Onze NeroZero® woningen zijn slim, deugdzaam en toekomstbestendig ontworpen waarbij gebruik wordt gemaakt van bewezen technologische oplossingen die zichzelf terugverdienen. Mede hierdoor zijn de woningen volledig aardgasloos en op gebouw niveau energieneutraal. Dat betekent dat voor de ruimteverwarming, verlichting, ventilatie en warmtapwater net zoveel energie door de zonnepanelen wordt opgewekt als er wordt gebruikt. De isolatie wordt optimaal en functioneel aangebracht. Samen met het 3-laags glas en de uitstekende luchtdichting zijn de woningen al in de basis “Zeer Energiezuinige Nieuwbouwwoningen” (ZEN) zonder dat dit ten koste gaat van het comfort, de gezondheid en het gebruiksgemak van de bewoner.

Wat is gezond wonen?
Uit recente studies van TNO blijkt dat de binnenluchtkwaliteit sterk wordt beïnvloed door het door koken veroorzaakte fijnstof. Omdat fijnstof erg schadelijk is voor de gezondheid treffen wij bijzondere maatregelen door de woning standaard van een goede kookafzuiging te voorzien. Dat betekent niet alleen dat er in de woningen ruimschoots geventileerd kan worden, maar dat er ook een speciaal ontwikkelde fluisterstille afzuigkap wordt geleverd in de keuken. Hiermee wordt de fijnstofproductie tijdens het koken effectief afgevoerd.
De woningen zijn ontwikkeld met het oog op gezond en comfortabel wonen. Een huis om fijn te leven met oog op de toekomst!

De brochure is digitaal te verkrijgen of te downloaden op de projectwebsite.

-Starterswoningen vanaf: € 183.400,-- v.o.n. t/m € 199.000,-- v.o.n.
-Hoekwoningen voor € 299.500,-- v.o.n.
-Middenwoningen voor € 244.000,-- v.o.n.
-Levensloopbestendige woningen vanaf € 244.000,-- v.o.n.

De Draai, Heerhugowaard
In nieuwe wijk De Draai in Heerhugowaard worden de komende jaren ongeveer 2.700 woningen en bijbehorende voorzieningen gerealiseerd. De opzet en architectuur is geïnspireerd op het dorps wonen en daar is duurzaam wooncomfort aan toegevoegd.

Er zijn al een aantal buurten bewoond. Er wordt volop gebouwd. In het Buurtcentrum Noord is o.a. al een openbare basisschool en een sporthal opgeleverd. De doelstelling is het creëren van een duurzame wijk met woningen in diverse soorten, maten en prijsklassen, voor zowel gezinnen als alleenstaanden.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2020

Woningtypen

Van de 35 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

HUGO 2

Van € 183.400 tot € 299.500 v.o.n.