Middenweg vrijstaande woningen

Heerhugowaard
Van € 679.000 tot € 698.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 2 (2 beschikbaar)
  • Wonen 194 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 629 tot 727 m²

Project Middenweg vrijstaande woningen

Een unieke kans op een mooie locatie; aan de Middenweg in Heerhugowaard worden twee statige vrijstaande woningen gerealiseerd.

De woningen
De bestaande kavel wordt opgesplitst in twee kavels waar elk een riante vrijstaande woning op gebouwd zal gaan worden. De architect heeft de populaire jaren '30 stijl gecombineerd met alle gemakken van nu. De ruime woonkamer is voorzien van een erker en vanuit de leefkeuken bereikt u via de openslaande deuren de achtertuin. Uw auto kunt u kwijt in de garage of op de twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Op de eerste verdieping zijn drie flinke slaapkamers, de badkamer en een separaat 2e toilet. Op de zolderverdieping kunnen één of twee slaapkamers gecreëerd worden.

De woningen zijn naar wens uit te breiden met een zijerker, een dakkapel op de 1e verdieping en een uitbouw aan de achterzijde.

De woning is zeer duurzaam omdat deze wordt voorzien van een warmtepompinstallatie en verwarming middels vloerverwarming (behoudens de zolder). De woning wordt opgeleverd exclusief keuken, er is een stelpost voor sanitair van €1.000,-. In de brochure vindt u meer informatie over het opleveringsniveau.

Winkels
Centrumwaard (Raadhuisplein en Middenweg) en Middenwaard liggen allebei om de hoek. Van supermarkt tot schoenenwinkel, van kapsalon tot bouwmarkt, alles is binnen handbereik.

Restaurants
Door de ligging tussen de twee centra in, heeft u een ruime keuze in eetgelegenheden. In het "oude centrum" (Centrumwaard) vindt u kleine en dorpse restaurants, bij Middenwaard de moderne en hippe restaurants.

Naast winkels en restaurants bevinden zich veel meer voorzieningen in de directe en nabije omgeving. Bij het Coolplein vindt u naast restaurants, een theater, casino, bioscoop en bowlingcentrum. Genoeg ingrediënten voor een leuke avond. Zwembad, basisscholen, middelbare scholen en sportverenigingen, alles is lopend of met de fiets bereikbaar. De bus om de hoek brengt u met 20 minuten naar het Centrum van Alkmaar.

Recreatie
Heerhugowaard biedt ook op recreatiegebied een diversiteit aan mogelijkheden. Voor een mooie wandeling kunt u verschillende kanten op: het dorpse park Het Rosarium voor een speelse wandeling met de kinderen en een pauze bij speeltuin en pannenkoekenrestaurant De Bolle Buik, een stevige natuurwandeling in Het Waerderhout of een culturele wandeling langs de Oostdijk het platteland in.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 2 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Middenweg vrijstaande woningen

Van € 679.000 tot € 698.000 v.o.n.