Lapis Lofts

Heerhugowaard Bouw gestart
Van € 359.840 tot € 369.840 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 8 (3 beschikbaar)
  • Wonen 104 tot 107 m²
  • Aantal kamers 3

Project Lapis Lofts

LAPIS LOFTS
Bel of mail voor een persoonlijke Meet & Greet op de bouwlocatie! (met inachtneming van de Corona regels)

Uniek nieuw type binnen project Lapis Lazuli te Heerhugowaard

Leven in een ruimte die garant staat voor een zee van daglicht en een grootse woonbeleving – dat is wonen in een Loft. De Loftwoning is overgewaaid uit de Verenigde Staten, waar menigeen in zo’n fraai appartement woont. Lofts kenmerken zich doordat alle functies – wonen, slapen, koken en dineren – in één ruimte samenkomen. Door het ontbreken van wanden en plafonds ervaar je optisch meer ruimte en lucht. M.J. de Nijs projectontwikkeling heeft de Lofts al op de meest ideale wijze voor je ingedeeld en afgewerkt. Een unieke beleving!

De Lofts zijn uitermate praktisch in gebruik door optimale benutting van de ruimtes. Van een standaard badkamer met luxe sanitair en je zelf uitgekozen keuken maak je van jouw Loft echt jouw thuis. Kortom: woon je hier, dan ervaar je het stadsleven als geen ander.

Je Loft beschikt over een ruim zonneterras op het zuidwesten. De aangrenzende binnentuin is het verlengde van je eigen terras. Elke Loft heeft de beschikking over een berging in op de begane grond en je hebt de mogelijkheid om een eigen parkeerplaats bij te kopen in de ondergelegen garage.

DE PLEK WAAR AL HET GOEDE SAMENKOMT
Bij de ingang van het winkelcentrum Middenwaard komt Lapis Lazuli. Een modern gebouw dat zich door de grote ramen etaleert naar het stadsplein. In het hart van het gebouw gaat een groene stadstuin schuil, waar de levendigheid van de omgeving mijlenver weg lijkt. Zie je jezelf al wonen in het gezellige hart van Heerhugowaard met winkels, horeca, theater, bios en station op loopafstand?

HET GEMAK EN GENOT VAN LAPIS
Wonen in Lapis Lazuli staat synoniem voor gemak en genieten en dat heeft alles te maken met de locatie én het gebouw. Hier doe je met recht snel een boodschap, wandel je net zo makkelijk naar de bioscoop als naar het station en heb je de gezelligheid van een terrasje of restaurant altijd binnen handbereik. De hoge entrees zorgen voor een warm welkom en met de lift bereik je je appartement. Je kunt in de garage onder het gebouw een parkeerplaats kopen en als je een feestje wilt geven, kun je de gezamenlijke ruimte gebruiken.
IDEALE LOCATIE! Heerhugowaard ligt op een verrassend goed bereikbare plek in Nederland. Hartje Alkmaar bereik je binnen een kwartier en met een half uur ben je in Amsterdam of Haarlem.

HET GEBOUW EN DIRECTE OMGEVING
Zo voelt thuiskomen. Lapis Lazuli ligt op de hoek van de Parelhof en de Zuidtangent. Je auto kun je parkeren onder het gebouw en je fiets zet je veilig en droog in de berging van het gebouw. Het fijne is dat je vanuit de garage en de bergingen binnendoor je appartement kunt bereiken. Veilig en droog!

HET GROENE HART VAN LAPIS LAZULI
Wonen in de stad, midden in de levendigheid en toch rust ervaren. Dat kan als je straks lekker in de stadstuin van Lapis Lazuli zit. Het binnenhof is het hart van het plan. Voor de bewoners een ideale plek om te ontspannen en te genieten. Er komen verschillende soorten bomen, grassen, bloemenmengsel, bermenkruiden, hagen en vaste planten en natuurlijk maken we ook paden en plaatsen om te zitten. De brede overdekte trap vormt de architectonische poort van het stadsplein naar het groene binnenhof.

GEZAMENLIJKE HUISKAMER EN BRINGME BOX
Lapis Lazuli heeft nog een aantal extra’s: een gemeenschappelijke ruimte of beter gezegd een gezamenlijke huiskamer en een Bringme Box. De gezamenlijke huiskamer van circa 75 m2 groot is gelegen aan de westzijde van het binnenhof op de eerste verdieping. Ons doel is dat deze ruimte een gezellig ‘Lapis Lazuli huiskamer’ gevoel geeft, waar alle bewoners welkom zijn. Wij kunnen ons voorstellen dat deze ruimte zich perfect leent voor bijvoorbeeld een nieuwjaars- of verjaardagsfeestje.
Lapis Lazuli beschikt over een modern Bringme Box systeem in entreehal West. Dit is een slimme pakketbox, die leveringen (pakketjes) ontvangt, aftekent voor ontvangst en de bewoners op de hoogte brengt. Zodoende hoef je niet thuis te zijn als een pakket wordt bezorgd.

LAPIS LAZULI IS DUURZAAM
We bouwen Lapis Lazuli duurzaam. Maar wat betekent dat nou en wat heb je eraan?

Duurzaam huis met energielabel A+++
De appartementen hebben een zeer goede isolatie, we passen duurzame technieken toe om je woning van warmte en stroom te voorzien. Het resultaat is dat je appartement het energielabel A+++ ’zeer energiezuinig’ krijgt. Dat merk je straks in je energierekening en daarbij belast je het milieu minder.

Zonnepanelen
Op het dak van Lapis Lazuli komt een groot aantal Zonnepanelen, waarmee de centrale voorzieningen van energie worden voorzien. Denk hierbij aan de verlichting en ventilatie van de parkeergarage en een aantal algemene ruimten. De bijdrage aan de VvE zal hierdoor een stuk lager zijn.

Lapis Lazuli Groenwand
Klimaatverandering in stedelijke gebieden vraagt om een slimme inrichting van de stad. Groen is één van de belangrijkste oplossingen voor extreme temperaturen of hevige regenval. Naast de groene binnentuin wordt de wand grenzend aan het stadsplein en de grote trappartij deels uitgevoerd als groenwand. Deze sluit prachtig aan bij de groenwand op het stadhuis.

Bodemenergie (W.K.O.)
Duurzame Ring Heerhugowaard Exploitatie B.V. levert duurzame warmte aan Lapis Lazuli. Dat doen ze door middel van bodemenergie in combinatie met warmtepompen, een zogenaamd W.K.O. systeem. In een W.K.O. systeem wordt grondwater in de dieper liggende bodem (circa 200 meter diep) benut als energiebuffer.

PARKEREN
Onder het binnenhof zijn op de begane grond 50 parkeerplaatsen gesitueerd voor de koopappartementen. De entree van de parkeergarage is gelegen aan de Oostzijde. Vanuit de Zuidtangent rij je eenvoudig de garage in. De Lofts hebben voorrang bij de aankoop van een parkeerplaats. Er is uiteraard ook gedacht aan elektrische auto’s. In de garage is het mogelijk om een laadpaal te plaatsen.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop mei 2020
Start bouw mei 2020

Woningtypen

Van de 8 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Broekman Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 16:00
Bel 072-3034175
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Lapis Lofts

Van € 359.840 tot € 369.840 v.o.n.