Lapis Lazuli - Sociale huurappartementen

Heerhugowaard
Van € 677 tot 772 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 63 (63 beschikbaar)
  • Wonen 36 tot 67 m²
  • Aantal kamers 1 tot 2

Project Lapis Lazuli - Sociale huurappartementen

Ervaar het stadsleven als geen ander!
In het sociale huursegment te huur: 34 studio’s van 36 tot 48 m2 en 29 2-kamer appartementen van 58 tot 67 m2.
Sociale huurappartementen
In Lapis Lazuli zijn de volgende typen sociale huurappartementen: studio’s en 2-kamerappartementen. De woonoppervlaktes lopen uiteen van ca. 36 m2 tot ca. 67 m2.

Lapis Lazuli Heerhugowaard
Verbonden aan het Stadsplein. Het gebouw bestaat uit 207 woningen en een aantal commerciële ruimten. Het grenst aan het stadsplein en wordt verbonden door middel van een trap met het groene binnenhof van het complex. De gevels begrenzen het plein en zorgen voor intimiteit en levendigheid. Door dubbelhoge ruimte op de begane grond met veel glas – en te openen gevelwanden – biedt het complex ook ideale ruimtes voor bijvoorbeeld bijzondere horeca concepten. Alles is gericht op verlevendiging van dit centrale deel van het stadshart.

Groen stadstuin voor alle bewoners. In het hart van Lapis Lazuli komt een groene stadstuin waar je heerlijk ontspannen van het zonnetje kunt genieten. Het groen zal bestaan uit verschillende soorten bomen, grassen, bloemenmengsel, bermenkruiden, hagen en vaste planten. Een aanwinst voor de groene ambities van de stad Heerhugowaard.

Fietsenstalling, bergingen en scootmobielen
Lapis Lazuli beschikt over een gemeenschappelijke fietsenstalling. De entree van deze fietsenstalling is gesitueerd aan de zijde van de Zuidtangent en heeft een capaciteit van 112 fietsen. De fietsenstalling beschikt over laadpunten voor elektrische fietsen. Alleen de huurders van de studio’s hebben toegang tot deze fietsenstalling. Zij krijgen 2 stallingsplaatsen per studio. De overige woningen (niet zijnde studio’s) beschikken over een individuele berging op de begane grond van tenminste 5 m2. Deze berging biedt voldoende ruimte voor onder andere het stallen van fietsen.
Scootmobielen. Lapis Lazuli beschikt over een aparte stalling voor scootmobielen. De entree van deze stalling is gesitueerd aan de zijde van de Zuidtangent. Deze stalling biedt ruimte aan 10 scootmobielen en beschikt over elektrische oplaadpunten.

Op en om het stadsplein
Heerhugowaard heeft als woonplaats heel veel te bieden. Een middelgrote plaats met veel groen en water, een groot winkelcentrum en natuurlijk het strand dichtbij. Kom je wonen in Lapis Lazuli dan woon je in het centrum en vind je alles voor de dagelijkse boodschappen direct voor de deur. Ook zijn er op loopafstand talloze bekende winkelketens én zelfstandig ondernemers met een aanbod van lunchrooms tot koffiezaken, delicatessen en restaurants tot modewinkels en beautyzaken en alles wat je in en om het huis nodig hebt.

Lapis Lazuli is duurzaam
We bouwen Lapis Lazuli duurzaam. Maar wat betekent dat nou en wat heb je eraan? Duurzaam huis met energielabel A+++
De appartementen hebben een zeer goede isolatie, we passen duurzame technieken toe om je woning van warmte en stroom te voorzien. Daarbij gebruiken wij duurzame bouwmaterialen, zoals verantwoord gekapt hout. Alle vertrekken in je appartement zijn qua temperatuur apart in te regelen. Het resultaat is dat je appartement het energielabel A+++ ’zeer energiezuinig’ krijgt. Dat merk je straks in je energierekening en daarbij belast je het milieu minder. Een energiezuinige woning heeft een veel geringere uitstoot van CO2.
Meer weten over de duurzaamheid van Lapis Lazuli? Kijk op de projectwebsite!

- - De bouw vordert en de oplevering zal in het voorjaar van 2022 zijn! - -

INTERESSE? Inschrijven is alleen mogelijk via de project website van Lapis Lazuli. Zie de button 'Bezoek projectwebsite' onder aan deze pagina of ga naar de website 'hureninlapis.nl'.

De vermeldingen van de oppervlakte/inhoud in deze aanmeldingen dienen te worden gezien als circa, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en dienen uitsluitend ter indicatie.
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten en vergissingen, aan deze informatie kan geen rechten worden ontleend.
Verhuurder behoudt zich het recht voor om wijzigingen op de inhoud van deze prijslijst aan te brengen en het recht van toewijzing en gunning.

Omgeving

Ligging en bereikbaarheid
Lapis Lazuli ligt op de hoek van Parelhof en Zuid-tangent. Autobezitters parkeren onder het gebouw, wel zo makkelijk. Het gebouw ligt op 5 minuten loopafstand van het treinstation en buslijnen stoppen voor de deur. Ook prima bereikbaar via OV dus. Makkelijk als je niet met de auto naar je werk wilt reizen en voor uitstapjes. Fervent fietsers zullen de vele fietsroutes zeker waarderen! En die mooie fiets staat droog en veilig in de berging van het gebouw.
Heerhugowaard ligt op minder dan 10 km van het centrum van Alkmaar. Wat leuks doen in Amsterdam? Met een ruim 30 min rij je naar de hoofdstad. Ook andere plaatsen in de Randstad, Schiphol en Friesland zijn snel en goed te bereiken. Uitwaaien aan de kust doen veel mensen in Egmond, Bergen en Schoorl, plaatsen die allemaal prima zijn te bereiken.

Een levendige buurt
Van sporten tot de dagelijkse dagelijkse boodschappen of een goed restaurant, je vindt het allemaal in de directe omgeving van Lapis Lazuli. Met maar liefst 150 winkels waaronder diverse supermarkten is het overdekte winkelcentrum Middenwaard zelfs een van de grootste winkelcentra van Nederland. Voor een gezellig drankje of diner kan je terecht in diverse restaurants en bars. Andere leuke dagbestedingen en uitstapjes maak je bij bioscoop VUE, de Waerd bowling- en eventcentrum en theater Cool. De sportievelingen onder ons kunnen in Heerhugowaard terecht voor zwemmen, fitness, squash, tennis, fietsen, voetbal, golf, bootcamp en paardrijden.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 63 huizen in dit project zijn er nog 63 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Lapis Lazuli - Sociale huurappartementen

Van € 677 tot 772 /mnd