Basiushof

Heerhugowaard Verkoop gestart
Van € 439.950 tot € 619.950 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 14 (14 beschikbaar)
  • Wonen 107 tot 160 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project Basiushof

“Basiushof” wordt een kleinschalig duurzaam appartementencomplex in het oude centrum van Heerhugowaard.

Het complex is voorzien van een lift en is uitermate geschikt voor senioren door de centrale ligging. Voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer, horeca en de wekelijkse maandagmarkt zijn letterlijk om de hoek.
Ook de omliggende steden en dorpen zijn goed bereikbaar. Gezellig winkelen, een avondje uit in Alkmaar of een heerlijke wandeling maken in de duinen van Schoorl en Bergen. Het kan allemaal!

Het appartementencomplex bestaat uit 14 royale appartementen met gebruiksoppervlaktes variërend van circa 110 m² tot circa 160 m² en een heerlijke buitenruimte tot 15 m².

Er kan gekozen worden uit vijf verschillende types appartementen, elk met een eigen karakter. De 3-, 4- of 5-kamer appartementen zijn voorzien van een royale woonkamer met open keuken.

Op de begane grond zijn 2 appartementen gelegen welke beschikken over een eigen royale tuin. Alle appartementen beschikken op hun eigen verdieping over een eigen berging.
Daarnaast is er een ruime gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond aanwezig.

De levensduur en duurzaamheid van de appartementen staat voorop. Het tijdloze ontwerp van het gebouw en de diversiteit in woningtypen zorgen voor een blijvend prettig woonklimaat. De appartementen
worden voorzien van een warmtepomp en een warmte terugwininstallatie. Hierdoor zijn de woningen gasloos.

Het buitengebied rondom de Basiushof wordt ingericht met veel groen en voldoende parkeerplaatsen. Ieder appartement heeft de beschikking over een privé parkeerplaats

Wij vertellen u graag alle details van deze prachtige appartementen op een geweldige centrale locatie. Kijk voor meer informatie ook op onze projectwebsite koopwoningen-basiushof.nl

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop januari 2020
Verwachte start bouw april 2021

Woningtypen

Van de 14 huizen in dit project zijn er nog 14 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Basiushof

Van € 439.950 tot € 619.950 v.o.n.