Parklinde

Heiloo Bouw gestart
Van € 1.195.000 tot € 1.475.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 6 (3 beschikbaar)
  • Wonen 160 tot 194 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 361 tot 729 m²

Project Parklinde

Project Parklinde – Heiloo Zuiderloo

START BOUW DECEMBER 2022! LAATSTE KANS OP EEN VRIJSTAANDE VILLA IN ZUIDERLOO!

In Zuiderloo zijn de bouwwerkzaamheden in volle gang. Parklinde is het laatste deelplan in Zuiderloo en in december 2022 start de bouw. Dat betekent dat je eind 2023/begin 2024 hier al kunt wonen! Rij gerust eens langs de locatie om met eigen ogen te zien hoe bijzonder de hele wijk is opgezet en neem contact op met de makelaar voor meer informatie over de beschikbare villa’s!

PARKLINDE GEEFT ZUIDERLOO ALLURE

Op een fantastische plek in het groen en vlak bij de voorzieningen en het strand wordt een prachtige nieuwbouwwijk gerealiseerd, Parklinde. Dit plandeel binnen Zuiderloo is het laatste plandeel en bestaat uit 30 woningen (allemaal verkocht) en 6 Parkvilla’s waarvan er nog 3 beschikbaar zijn.

Timpaan heeft in samenwerking met Home Made By een interieurpakket samengesteld ter waarde van € 32.500,- Wie een Parkvilla koopt in Parklinde wordt van A tot Z begeleid bij de inrichting van de villa. Samen ontdekken wij de stijl die bij jou past, de rest verzorgen wij. Zo wordt het echt jouw droomwoning!

DUURZAAM WONEN

Luxe en duurzaamheid is een prima combinatie. Dat blijkt uit het systeem van klimaatbeheersing in Parklinde. Alle Parkvilla’s worden voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. De moderne, stille warmtepomp houdt de temperatuur in huis comfortabel warm op koude dagen, en heerlijk koel op warme dagen. In huis bepaal je jouw eigen binnenklimaat. Duurzaam wonen in Parklinde gaat verder dan dat. Zo worden er PV-zonnepanelen geplaatst om deels in jouw eigen energiebehoefte te voorzien. Daarnaast worden de hemelwaterafvoeren aangesloten op een infiltratiesysteem op het eigen erf zodat het riool niet te veel wordt belast. Door toepassing van gevel-, vloer- en dakisolatie en door energiezuinige installaties voldoen de Parkvilla’s bij oplevering aan de BENG-eisen.

Bouwnummer 1 type A

De Parkvilla is gelegen aan de Hoogeweg en heeft een woonoppervlakte van ca. 162m2. Een heerlijke villa met een ruime woon- eetkeuken, 3 ruime slaapkamers, een compleet uitgeruste badkamer, een separaat toilet en een zolder met dakkapel die naar eigen wens in te delen is voor hobby of studeren. Deze villa heeft een heerlijk achtertuin met veel privacy en een geschakelde garage en een eigen oprit met ruimte voor 2 auto’s. Een aantrekkelijke gezinsvilla met volop mogelijkheden.

Bouwnummer 17 F en 18 G

Nog meer leefruimte dankzij een standaard aanbouw van 2,4 meter. Dit maakt dat deze villa een woonoppervlakte heeft van 196m2. Met een royale living aan de voorzijde en een de woonkeuken aan de achterzijde maakt met volop mogelijkheden voor een grote familie. De openslaande deuren aan de achterzijde geven toegang tot de tuin waar het met mooi weer heerlijk toeven is.
De eerste verdieping heeft een ruim bemeten master bedroom, 2 slaapkamers, een compleet uitgeruste badkamer en separaat toilet. Onder het imposante zadeldak beschik je over een zee aan zolderruimte met dakkapel die naar eigen wens is in te delen voor een hobby, studeerkamer of extra slaapkamers.

Foto's

Omgeving

Thuis in je eigen buurt
Het plandeel Parklinde ligt aan de westkant van Zuiderloo. Deze nieuwe woonwijk grenst met de noordrand aan plandeel De Linde I, ligt ten zuiden van de Zomerlinde en ten oosten van de Hoogeweg. Het betreft de westzijde van de nieuwe wijk Zuiderloo, en wordt doorsneden door de Liguster richting de Vennewaterweg. Het karakter van dit nieuwe plandeel valt te omschrijven als dorps, met volop variatie en lommerrijk. Met in totaal 36 woningen in 5 verschillende types, waarvan 6 stijlvolle Parkvilla’s aan de rand en 30 woningen in het hart van de wijk. Het geheel krijgt een ruimtelijke opzet, in combinatie met diverse typen tuinen en omringd door groen met veel bomen. Met wonen en parkeren duidelijk gescheiden, onder meer met behulp van parkeerkoffers. Resultaat: Volop speelruimte voor de kinderen en rustiek om te wonen. Het geliefde ‘wonen in een buurtje’, kenmerkend voor Zuiderloo, kan ook hier prima aarden. Gezellig in je eigen buurt, waar je je snel thuis voelt. Inclusief een gasloze en duurzame invulling van het wonen. Laat de toekomst maar komen.

Zuiderloo versterkt de identiteit van Heiloo
Uitgangspunt is dat Heiloo een groene gemeente met een dorps karakter is en blijft. Volgens plan ontwikkelt Zuiderloo zich dan ook tot een wijk van aaneengesloten woonbuurten die op een natuurlijke wijze op de Heilooër strandwal zijn gegroeid. Mede hierdoor past Zuiderloo perfect bij het bestaande karakter van het dorp en versterkt het de identiteit van Heiloo het dorp en versterkt het de identiteit van Heiloo. In de plannen voor Zuiderloo is wat dat betreft een goede balans gevonden tussen wonen en natuur. Het volgroeide groen geeft de nieuwe wijk al direct een groene uitstraling. Op verschillende plekken in de nieuwe wijk komen pleintjes, hofjes en speelplekken. Alles is erop gericht om de identiteit van Heiloo op een fraaie wijze te verrijken. De realisatie van Parklinde draagt hier op gepaste wijze toe bij.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop april 2022
Start bouw december 2022

Woningtypen

Van de 6 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing