De Dubbele Ambacht

Heiloo
Van € 660.000 tot € 685.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 4 (4 beschikbaar)
 • Wonen 128 tot 132 m²
 • Aantal kamers 6
 • Perceel 209 tot 229 m²

Project De Dubbele Ambacht

Wij kunnen u melden dat de bouwvergunning onherroepelijk is geworden en de aannemer ook is gecontracteerd!

Aan de Ambachtsweg worden bij DE DUBBELE AMBACHT vier twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd. DE DUBBELE AMBACHT heeft een duurzaam karakter. Zo worden de vier woningen compleet gasloos opgeleverd. Ook fijn: er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor bewoners en bezoekers.

Beneden geniet je aan de achterzijde van een tuingerichte woonkeuken. Relaxen doe je ‘om de hoek’, in de woonkamer. Met vijf slaapkamers is er ruim plek voor ieders behoefte. Aan de achterzijde heb je een ruime tuin, een eigen berging, twee privé parkeerplaatsen en een achterom. De perceelgrootte verschilt per bouwnummer van ca. 210 m² tot ca. 260 m².

Kortom, een prachtige kans op een zeer mooie locatie.

Duurzaamheid staat bij ons net zo hoog in het vaandel als wooncomfort. Beiden zijn namelijk nauw met elkaar verweven, in onze ogen. Zo woon je in DE DUBBELE AMBACHT gasloos. Geen gasrekening meer dus. Als dat niet comfortabel is!

De woningen in dit mooie plan hebben dus geen cv-ketel. Om jouw huis te verwarmen, verbrand je geen fossiele brandstoffen. Dat is fijn voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

DUURZAME VERWARMING
De woningen worden voorzien van duurzame verwarmingsinstallaties, waaronder een WTW-unit (warmteterugwinning) en een lucht-waterwarmtepomp.

OPVANG REGENWATER
Het regenwater van de woningen wordt opgevangen in het regenwatersysteem. Zo spoel je jouw toilet door met het opgevangen regenwater of sproei je de tuin met regenwater. Optioneel is het mogelijk om de wasmachine aansluiting op het regenwatersysteem aan te sluiten, jouw wasbeurt was nog nooit zo duurzaam! Het regenopvangsysteem vult zichzelf als er een lange periode van droogte is, je hebt er geen omkijken naar!

GASREKENING OMLAAG, ENERGIEREKENING OMHOOG?
Gasloos wonen betekent dat je geen gasrekening krijgt. De kosten voor je stroomverbruik zullen wel stijgen. Dit komt onder meer omdat je elektrisch kookt, omdat de WTW-unit op stroom draait en omdat je in koude wintermaanden soms elektrisch moet bijverwarmen. Dan kunnen de installaties namelijk niet alle benodigde warmte voor verwarming en warm tapwater zelf opwekken. Via deze weg kun je alsnog uw elektrarekening fors verlagen.

Foto's

Omgeving

Het project DE DUBBELE AMBACHT is gelegen achter het lint van de Kennemerstraatweg in Heiloo. De ontwikkeling van DE DUBBELE AMBACHT is een van de sluitstukken van de transformatie van het Industrieterrein Oosterzij tot kwalitatief woongebied.

De locatie is gelegen op fietsafstand van het centrum van Heiloo, met uitstekende winkelvoorzieningen. Binnen korte afstand zit u op het terras bij Herberg Jan of haalt u een ijsje bij Di Fiorentina of bij een van de vele evenementen die jaarlijks in en rond Heiloo worden gehouden, zoals in de Cultuurkoepel.

De locatie is gelegen nabij scholen en verschillende sportverenigingen. Daarnaast vindt u verschillende bossen, de duinen en het strand op fietsafstand.

De locatie is ontsloten aan de Ambachtsweg, nabij de Kennemerstraatweg. Deze weg verbindt Alkmaar richting het noorden met Limmen, Castricum en Uitgeest richting het zuiden. Daarmee is de A9 richting Amsterdam op korte afstand. Ook het treinstation van Heiloo is nabij.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 4 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

 • De Dubbele Ambacht Hoekwoning

  Tussenwoning en hoekwoning Van € 675.000 tot € 685.000 v.o.n.
  • wonen 128 m² wonen
  • aantal kamers 6 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Ambachtsweg 72 bwnr 1 128 m² wonen 6 kamers € 685.000 v.o.n.
  Ambachtsweg 78 bwnr 4 128 m² wonen 6 kamers € 675.000 v.o.n.
 • De Dubbele Ambacht Middenwoning

  Tussenwoning € 660.000 v.o.n.
  • wonen 132 m² wonen
  • aantal kamers 6 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Ambachtsweg 74 bwnr 2 132 m² wonen 6 kamers € 660.000 v.o.n.
  Ambachtsweg 76 bwnr 3 132 m² wonen 6 kamers € 660.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Dubbele Ambacht

Van € 660.000 tot € 685.000 v.o.n.