't Groen

Heinenoord Verkoop gestart
Van € 257.500 tot € 735.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 53 (9 beschikbaar)
  • Wonen 38 tot 173 m²
  • Aantal kamers 2 tot 5
  • Perceel 82 tot 501 m²
Blikvanger Fase 3 nu in verkoop!

Project 't Groen

Ontdek de ultieme woondroom in Nieuwbouwproject 't Groen Fase 3.

Hier woon je echt in ’t Groen. Meer dan de helft van het project biedt namelijk ruimte aan groen en water. De levendige beplanting, waterrijke zones, natuurlijke paden en afwisselende bebouwing bieden een gemoedelijke en gevarieerde woonomgeving. Waar je heerlijk kunt wandelen, waar de kinderen uit de buurt zorgeloos met elkaar kunnen spelen, waar je andere mensen ontmoet en waar je écht thuiskomt.

FASE 3:
Het ontwerp van 't Groen is geïnspireerd op het eeuwenoude boerenerf, dat zich kenmerkt door een speelse overgang van een formele entree naar een natuurlijke en meer vrije achterzijde. Dit komt terug in de woonsferen van fase 3: van de statuur van de laanwoningen naar sfeervolle hofwoningen. Het plan sluit naadloos aan op de bestaande identiteit van het gezellige en karakteristieke dijkdorp Heinenoord.

Fase 3 kent een gevarieerde bebouwing die harmonieus is aangepast in de parkachtige setting van 't Groen. Hier wisselen twee-onder-een-kapwoningen, Laanwoningen, Hofwoningen en Bronwoningen elkaar af. De verschillende woningtypen onderscheiden zich door subtiele verschillen in materiaal en kleurstellingen. Het geeft de wijk een levendige uitstraling en zorgt voor een harmonieuze eenheid met de natuurlijke omgeving. Dat geeft rust en voelt als vertrouwd thuiskomen.

FASE 2:
Deze kleinschalige fase bestaat uit 16 woningen in het noordelijk deel van plangebied ’t Groen, tegen de bestaande kern van Heinenoord aan. In een parkachtige omgeving aan een sfeervol groen plein met veel aandacht voor natuur.

Hier worden 4 tiny houses gebouwd met een woonoppervlak van circa 38 m2. De tiny houses worden gesitueerd op royale kavels en een aantal komen aan het water van De Kreek te liggen.

De kwadrantwoningen worden in een blokje van 4 gebouwd en zullen voorzien zijn van een heerlijke voortuin. Dit woningtype is ideaal voor starters en jonge gezinnen!

WAT MAAKT 'T GROEN BIJZONDER?
- De woningen zijn gelegen op uitzonderlijk ruime kavels;
- De groenste buurt van de Hoeksche Waard, het project is ruim opgezet en er is veel aandacht besteed aan de openbare ruimte;
- Binnen een kwartier zit je met de auto in Rotterdam of Barendrecht, 20 minuten in Dordrecht en slechts 35 minuten naar Breda. Pak je liever het OV? Dan heeft Heinenoord een uitstekend busstation met P+R gelegenheid;
- Ook overige voorzieningen zijn nabij, zo loop je in een aantal minuten naar de basisschool of kinderopvang en fiets je in een kwartiertje naar de middelbare school in Oud-Beijerland.

DUURZAAMHEID
De woningen in 't Groen worden standaard voorzien van enkele PV-panelen en een duurzame bodemwarmtepomp. Dit systeem kan de woning verwarmen én verkoelen. Deze vorm van koelen verlaagt de temperatuur in de woning met enkele graden ten opzichte van een woning zonder dit systeem.

De tiny houses worden uitgevoerd met infraroodverwarming, een windwokkel en eigen accu om de opgewekte energie op te slaan. Daarnaast voldoen de woningen aan de BENG-norm en worden de platte daken, waar mogelijk, uitgevoerd als dakbloemenweide. Ook fijn, dit groendak biedt ook praktische voordelen. Zo gaat het dakleer twee keer zo lang mee, neemt het regenwater op én isoleert het. In de zomer is het daardoor koeler en de winter warmer.

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop januari 2024

Woningtypen

Van de 53 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing