De Schoolslag

Hellendoorn Verkoop gestart
Van € 430.000 tot € 590.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 10 (5 beschikbaar)
 • Wonen 87 tot 112 m²
 • Aantal kamers 3

Project De Schoolslag

Markant wonen in de dorpskern van Hellendoorn.
In de fraaie dorpskern van Hellendoorn, waar vroeger het zwembad was en nu nog Squash Hellendoorn gevestigd is, wordt het nieuwbouwplan ‘De Schoolslag’ ontwikkelt. De Schoolslag bestaat uit een plan van 10 appartementen waarbij parkeren op eigen terrein gesitueerd is. Hierbij blijven het openbare pleintje, het kunstwerk, de beeldbepalende bomen en de parkeerplaats aan de Dorpsstraat in tact.

Een ruimtelijke structuur zoals het vroeger was
De entree wordt aan de Dorpsstraat gesitueerd, hierdoor opent het gebouw zich richting de Dorpsstraat. Daardoor ontstaat er een ruimte voor het gebouw met veel meer kwaliteit. De ruimtelijke structuur was ook zo, deze is echter gewijzigd, waardoor het squashcentrum alleen vanuit de achterzijde benaderbaar was. In het nieuwe ontwerp herstellen wij de logische stedenbouwkundige structuur door de toegang ook aan de voorzijde te plaatsen. Hiermee zorgen we voor sociale controle en hebben de mensen die er wonen contact met de straat.

Een karakteristieke combinatie tussen klassiek en eigentijds
Met betrekking tot de materialisatie werken we met bakstenen waardoor het geheel weer iets ingetogener wordt. Veel woningen zijn wit gemaakt, inclusief de huidige bebouwing, maar bij dit ontwerp doen we een stapje terug. De prachtige plek vraagt om bebouwing met een passend karakter. Hierbij kiezen we voor detaillering en verbijzondering in het metselwerk waardoor er een rijk beeld ontstaat. Met het ontwerp refereren we aan de sfeer van vroeger, waarbij er ook duidelijk een gebouw van nu wordt gerealiseerd. Klassiek en eigentijds worden dus gecombineerd in dit gebouw. Met dit ontwerp dragen we bij aan een mooier Hellendoorn!

Luxe, comfortabel & duurzaam wonen
Alle appartementen zijn voorzien van een royale woonkamer, een ruime open keuken, twee slaapkamers, een luxe badkamer en een balkon/terras. De Schoolslag ademt rust, ruimte en comfort uit. De appartementen zijn uitgerust met een videofoon. Zo kunt u dus zien wie er voor de deur staat, zonder dat u de deur hoeft te openen. En dat is niet alleen handig maar geeft ook een veilig gevoel. Alle appartementen worden verwarmd door middel van een warmtepomp met een vloerverwarming, welke tijdens de warme zomers uw appartement tevens koelt. Heerlijk aangename warmte en ,daarnaast geen hinderlijke radiatoren meer. Ideaal bij het inrichten van uw appartement! Zo geniet u niet alleen van lage energiekosten, u draagt ook nog eens uw steentje bij aan een beter milieu.

Hellendoorn natuurlijk avontuurlijk
De gemeente Hellendoorn ligt midden in Overijssel op de grens van Twente met Salland. Gemeente Hellendoorn heeft ongeveer 36.000 inwoners en bestaat uit de kernen Nijverdal, Hellendoorn, Haarle, Daarle, Daarlerveen en enkele buurtschappen. Waardevolle natuurgebieden zoals het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, het Reggedal met de rivier de Regge, de veengebieden met schaapskooi en heide en het kleinschalige, charmante agrarische landschap met z’n karakteristieke boerderijen zijn beeldbepalend. Hellendoorn staat bekend als toeristische en recreatieve gemeente die u al wandelend en fietsend kan ontdekken op de mooi aangelegde fietspaden langs de Meanderende Regge en de Sallandse Heuvelrug. Bezig zijn is de beste manier om heel Hellendoorn te leren kennen!

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2023

Woningtypen

Van de 10 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

 • De Schoolslag

  Portiekflat Van € 430.000 tot € 590.000 v.o.n.
  • wonen 87 tot 112 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  1 (Bouwnr. 3) 90 m² wonen 3 kamers € 475.000 v.o.n.
  1 (Bouwnr. 8) 90 m² wonen 3 kamers € 445.000 v.o.n.
  1 (Bouwnr. 9) 87 m² wonen 3 kamers € 430.000 v.o.n.
  1 (Bouwnr. 1) Onder optie 98 m² wonen 3 kamers € 520.000 v.o.n.
  1 (Bouwnr. 2) Onder optie 112 m² wonen 3 kamers € 590.000 v.o.n.
  1 (Bouwnr. 10) Verkocht 79 m² wonen 3 kamers € 395.000 v.o.n.
  1 (Bouwnr. 4) Verkocht 100 m² wonen 3 kamers € 525.000 v.o.n.
  1 (Bouwnr. 5) Verkocht 97 m² wonen 3 kamers € 505.000 v.o.n.
  1 (Bouwnr. 6A) Verkocht 87 m² wonen 3 kamers € 455.000 v.o.n.
  1 (Bouwnr. 7) Verkocht 79 m² wonen 3 kamers € 395.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Schoolslag

Van € 430.000 tot € 590.000 v.o.n.