Berlaer bouwkavels

Helmond
Van € 237.500 tot € 878.787 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 26 (geen beschikbaar)

Project Berlaer bouwkavels

Verkoop nu gestart!
Via de projectwebsite kun je je nu inschrijven voor een van deze bouwkavels. Op 4 augustus 12.00 uur a.s. sluit de 1e inschrijfperiode. Inschrijvingen na deze tijd worden op de reservelijst geplaatst.

Stap binnen op Berlaer
Kwetterende vogels, de geur van vers gras en prachtige robuuste bomen afgewisseld met nieuw groen. Welkom op Berlaer. Berlaer is dé uitgelezen plek om tot rust te komen. Een plek waar woondromen tot leven komen. Berlaer inspireert. Elke dag weer. Wanneer u de poort opent van uw fraaie landhuis en weet: ik ben thuis.

Open de deuren naar uw woondroom
Een droomhuis ziet er voor iedereen anders uit. De één fantaseert over een penthouse in het centrum van de stad terwijl de ander wegdroomt bij een villa in het groen.
Hoe zit dat bij u? Waar denkt u aan als u door uw oogharen kijkt?
Ziet u uw (klein)kinderen al springen op de trampoline achter in de tuin? Of is het het zwembad waar u bij wegdroomt? Of wilt u liever grote tuinfeesten organiseren voor familie, vrienden en collega’s?
Wie kiest voor een woning in Berlaer, kiest voor keuzevrijheid. Al uw woondromen kunnen hier werkelijkheid worden. Niets is onmogelijk. U bepaalt de grootte van het kavel en de woning, de ligging van het huis ten opzichte van de tuin en uiteraard de indeling. Ook qua architectuur is er heel veel mogelijk.
Met kavels van 500 tot zelfs 2.252 vierkante meter heeft u (letterlijk en figuurlijk) de ruimte om uw dromen uit te laten komen.

Deze kavels zijn verdeeld in 2 clusters te weten Wonen met Allure (van minimaal 500 m2 tot maximaal 700 m2) en Wonen met Grandeur (van minimaal 1002 m2 tot maximaal 2252 m2).

Kavels met Allure
Op het mooiste plekje van Berlaer, direct naast de golfbaan en uitkijkend op de ecologische verbindingszone, vindt u de kavels met de bijpassende naam Allure. Wie kiest voor een Allure kavel kiest voor rust, ruimte, exclusiviteit en intimiteit. De villa’s die verrijzen op deze plek vormen samen een uniek hofje, verscholen in het groen.

Kavels met Grandeur
Middenin Berlaer verrijzen binnenkort prachtige, exclusieve villa’s met ieder hun eigen, unieke uitstraling. Wie kiest voor een Grandeur kavel, kiest voor ruimte. Met kavels van minimaal 1.000 vierkante meter heeft u alle ruimte om uw droomwoning te realiseren zonder daarbij in te boeten op uw buitenruimte. Gaat u voor een strakke tuin, kiest u voor een parkachtige omgeving of wordt het meer bosrijk? De keuze is aan u!

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 26 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaars

vb&t Nieuwbouwmakelaars

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 088-5454645

Broeckx makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 10:00
Bel 0492-549055
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing