Woon Heerlijk Hazenwinkel II

Helmond Verkoop gestart
Van € 389.000 tot € 649.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 68 (52 beschikbaar)
  • Wonen 107 tot 151 m²
  • Aantal kamers 1 tot 7
  • Perceel 128 tot 402 m²
Blikvanger Royale en energiezuinige tussenwoningen in het prachtige Brandevoort!

Project Woon Heerlijk Hazenwinkel II

Woon Heerlijk Hazenwinkel II - Brandevoort

Woensdag 31 mei van 18:00 tot 20:00 uur staat het verkoopteam voor je klaar om je te voorzien van alle informatie en samen de brochure te bekijken.

Wij zijn aanwezig in wijkhuis 't Brandpunt aan de Biezenlaan 29 in De Veste, Brandevoort te Helmond.

Dit nieuwe stukje Brandevoort biedt ruimte en rust voor iedereen. Van jong tot oud kan in deze idyllische buurt heerlijk wonen. De ruim opgezette bomenlanen nodigen uit om lekker te gaan fietsen of om een ontspannende wandeling te maken. Kinderen kunnen zich uitleven op één van de vele speelpleintjes die Woon Heerlijk Hazenwinkel straks bezit.

Woon Heerlijk Hazenwinkel fase II

De woningen Fase I van Woon Heerlijk Hazenwinkel zijn verkocht dus het is tijd voor fase II. Ook deze nieuwe buurt krijgt overwegend witte huizen met prachtige trap- en tuitgevels. Met voor elke woning een ruime voor- en achtertuin. Woon jij straks heerlijk in Hazenwinkel? Bekijk hieronder de woontypen: gaat de voorkeur uit naar een hoekwoning, een twee-onder-een-kapwoning, een tussenwoning of een vrijstaand huis? We zien jouw interesse graag tegemoet!

Wordt het een hoekwoning, een twee-onder-een-kapwoning, een tussenwoning of een vrijstaand huis? Waar in Woon Heerlijk Hazenwinkel II gaat jouw voorkeur naar uit? Kies uit de 68 prachtige woningen die dit plan biedt.

Woon heerlijk in Hazenwinkel II

Loop of fiets vanuit het hart van Brandevoort richting de Buitens. Ontdek tussen de deelgebieden Stepekolk en Liverdonk het nieuwe deelgebied Hazenwinkel. Ervaar onderweg de overgang van de stedelijke bebouwing
naar het cultuurhistorische landschap van ’t Broek. De met trap- of tuitgevels witgeschilderde huizen, hier en daar afgewisseld met een paar rode woningen, zorgen voor een idyllisch plaatje. Omringd door veel groen en met genoeg ruimte om te spelen, te fietsen en te wandelen is het gezellig wonen in deze ‘Bourgondische’ wijk. Men ontmoet
elkaar op één van de vele pleintjes of onder de grote bomen die langs de brede lanen staan. Met uitzicht op het open landschap is het heerlijk wonen en leven in een dorps en landelijk woonmilieu!

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juli 2022

Woningtypen

Van de 68 huizen in dit project zijn er nog 52 beschikbaar

Verkoopmakelaars

vb&t Nieuwbouwmakelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 088-5454645

Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0492-661884
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing