Subliem Suyt

Helmond
Van € 389.000 tot € 409.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 25 (1 beschikbaar)
  • Wonen 130 m²
  • Aantal kamers 6
  • Perceel 125 tot 131 m²

Project Subliem Suyt

Verkoop is gestart!

Het is eindelijk zover! De verkoop van Subliem Suyt in Helmond is gestart! Vanaf nu kun jij je inschrijven op jouw favoriete bouwnummers. Alle informatie over Subliem Suyt is te vinden op de website en de verkoopdocumentatie is te downloaden bij de specifieke bouwnummers. Benieuwd naar Subliem Suyt en het woningaanbod? Ga naar de website subliem-suyt.nl

Inschrijven voor de woningen
Goed om te weten! Inschrijven voor een of meerdere specifieke woningen kan vanaf donderdag 29 februari 10:00 uur tot vrijdag 15 maart 18:00 uur op deze website via je eigen account. De uiteindelijke toewijzing van de woningen vindt plaats in de week van 18 t/m 22 maart.

Wij helpen je graag verder
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met op met de makelaar.

SUBLIEM SUYT

Goed nieuws voor iedereen die van rustig wonen houdt en tóch wil profiteren van alle stedelijke voorzieningen in de buurt. In Subliem Suyt woon je heerlijk comfortabel in een van de 25 ruim opgezette stadswoningen aan het water, niet ver van het centrum van Helmond. Avondje uit naar de bioscoop of het theater, heerlijk borrelen en een drankje doen, sporten; het kan er allemaal! Dát is de subliem van subliem wonen!

Subliem Suyt maakt deel uit van Suytkade en is een van de laatste ontwikkelingen binnen de transformatie van de kanaalzone: wat ooit een industriegebied was, is nu een prachtige plek om te wonen en leven in Helmond.

De beste voorwaarden tot Subliem wonen:
- Je kiest uit 4 hoekwoningen en 21 tussenwoningen
- Elke woning is circa 130 m2 groot
- 3 volwaardige verdiepingen
- 5 (slaap)kamers verdeeld over 2 verdiepingen
- Je woont er aan het water
- Alle dagelijkse voorzieningen in de buurt
- Station Helmond op loopafstand, centrum Helmond op fietsafstand
- Eindhoven op 10 minuutjes met de trein

Subliem Suyt is een van de laatste ontwikkelingen van plan Suytkade: de transformatie van dit voormalig industriegebied in Helmond. Je gaat er wonen in een nieuwe wijk die klaar is en jou alle dagelijkse voorzieningen biedt. Tel uit je voordeel. Van supermarkt tot sportfaciliteiten en van de fysiotherapeut tot culturele hotspot De Cacaofabriek. Het ligt er allemaal om de hoek. En heb je plannen om verder weg te gaan, dan pak je net zo makkelijk de trein. Station Helmond ligt op een paar minuten wandelen. Ga je liever met de auto, dan ben je net zo snel op de N270 richting Eindhoven en verder.

Stads wonen aan het kanaal
De stadswoningen van Subliem Suyt liggen aan de Kanaalboulevard. Een woning van Subliem Suyt biedt je gegarandeerd heel veel ruimte. Stel je voor hoe comfortabel het is als je drie volwaardige verdiepingen tot je beschikking hebt! Met op de derde verdieping alle ruimte om bijvoorbeeld een thuiswerkplek te realiseren, extra slaapkamers, een sportkamer of een speelkamer voor de kinderen. Het kan er allemaal. En voor de buitengenieters: je krijgt er ook nog eens een circa 12,5 meter diepe stadstuin bij! 100% barbecue-proof.

Meer informatie: schrijf je nu in op onze website subliem-suyt.nl

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 25 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Subliem Suyt

Van € 389.000 tot € 409.000 v.o.n.